Bons resultats a l'estrena de la campanya indoor 2017-18

Bernat Erta Majó als 200m.ll. del 1r control indoor sub-18-20 de la FCA a Sabadell (foto Toni Cabrera)
Han passat ja mesos des de la darrera entrada, quan érem a les acaballes de la temporada d'aire lliure. Mesos després, arriba el moment de tornar a la càrrega amb les primeres competicions de pista coberta de la present campanya 2017-18. 
El darrer cap de setmana, alguns dels velocistes del grup s'estrenaren en les primeres proves sota sostre organitzades per la Federació Catalana d'Atletisme a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Dissabte es disputava el primer control indoor sub18 i sub20, on els blaugranes sub18 Clàdia Delgado Cerro i Bernat Erta Majó van tenir una destacada actuació en la prova dels 200m.ll.
Clàudia va arribar segona a la primera de les 12 sèries del doble hectòmetre, essent la 3a de les 61 participants i la millor de totes les atletes sub18 amb un bon crono de 26"45, que rebaixava en mes de 4 dècimes la seva anterior marca de la temporada anterior. La cursa no fou perfecta, però si correcta tenint en compte les circumstàncies i el moment de la temporada. Clàudia va lluitar molt més la darrera part de la prova que no pas els primers metres després la sortida, on podia fer quelcom més. Però cal tenir en compte que aquest era, tot just, el 3r 200m.ll. de la seva curta trajectòria, essent una prova que encara està descobrint.

Clàudia Delgado Cerro als 200m.ll. del 1r control indoor sub-18-20 de la FCA a Sabadell (foto Toni Cabrera)
Per la seva part en Bernat va ser també 2n a la primera de les 18 sèries programades de la mateixa prova en categoria masculina, amb 95 participants. El lleidatà arriba per darrera del velocista sub20 del FCB Jordi Merucci amb uns molt bons 22"66, que li permetien (com en el cas de la Clàudia) liderar l'actuació sub18 i en el cas del lleidatà, només veure's superat per l'esmentat company de club. Un gran resultat en la seva tornada a les pistes, que auguren destacats resultats pel que resta de campanya. Esperem que tot vaig pel bon camí.
El diumenge era l'hora de Víctor Pifarré Rivadulla (CAI) que era 5è a la primera de les 9 eliminatòria dels 60m.ll. del també 1r control indoor absolut de la FCA a Sabadell. L'sprinter sub23 del grup marcava uns correctes 7"24 i mantenia el nivell a la final de la mateixa prova al ser 3r amb un temps de 7"25. Són uns temps que segur que seran rebaixats en les properes competicions del mes de gener, doncs Víctor es troba en el millor moment de la seva carrera esportiva. Al cap i a la fi aquestes primeres proves només ens serveixen per trencar la monotonia dels d'entrenaments i són lluny de demostrar el potencial real de l'atleta, que hauria de ser molt superior quan arribaran els campionats del mes de febrer. Segur que així serà!

 
Víctor Pifarré als 60m.ll. del 1r control absolut FCA
Bernat Erta als 200m.ll. del 1r control sub18-20 FCA
Clàudia Delgado als 200m.ll. del 1r control sub18-20 FCA

Comentaris

Entrades populars