Berta Cabanas Tirapu (FCB) venç a la Jean Bouin

Berta Cabanas Tirapu (FCB) guanyadora de la cursa júnior de la Jean Bouin (foto Mundo Deportivo)
Després de mesos sense actualitzar el bloc, potser ja tocava donar senyals de vida. Malgrat el que podia semblar als que només ens segueixen pel blog, des del mes de setembre seguíem treballant durament per ser a les proves més importants de la temporada, però no sempre trobava temps per escriure, tot i més quan altres vies d'informació (Facebbok, Twitter, Instagram....) s'erigeixen com els principals mitjans d'expressió del grup. 
Així doncs, no us hem informat a temps sobre algunes de les curses de ruta i cros en les que els nostres fondistes han pujat al podi. Sergi Nunes, Miquel García o Berta Cabanes han destacat en diverses de les proves en les que han participat durant els mesos d'Octubre i Novembre.
El balaguerí Sergi Nunes Jordan (Balaguer Runners) és l'actual líder de la Lliga de Ponent en la prova dels 5km, i esperem que finalment pugui endur-se el trofeu final, a un més del desenllaç final.
Per la seva part, Miquel García Ratés (Lleida UA) el passat cap de setmana va obtenir la victòria a l'exigent prova dels 5km de la Mitja de Lleida, amb una bona marca de 15'51", quelcom lluny dels 15'20" que va fer l'any passat, quan va ser segon per darrera del gran Eliseo Martín, tota una llebre de luxe.

Miquel García Ratés (Lleida UA() vencedor dels 5km de la Mitja de Lleida
Punt i a part mereix Berta Cabanas Tirapu (FCB), que està ressorgint amb força després d'un any ple de problemes de salut. La de Claverol va pujar al podi en el passat cros de Girona, i ahir mateix es va imposar en la Jean Bouin, essent la 4a atleta del grup que venç en aquesta prova clàssica de la ruta espanyola. També hi participà el cadet Eduard Alba Parés (CAI), qui assolí una meritòria 15a posició, més i tot si tenim en compte que va ser el 29è de la combinada cadet i juvenil, que comptava amb 122 participants.
La resta d'atletes del grup, aquells que orienten la seva preparació al calendari Indoor, ben aviat saltaran al tartà de la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, on tindran lloc els primers controls que la Federació Catalana d'Atletisme organitzarà els caps de setmana de l'11 i 19 de desembre. Els/les nostres velocistes i tanquistes trencaran la monotonia d'entrenaments i disputaran el ventall de proves que van del 60m.ll o 60m.t. fins els 400m.ll. Malgrat tot, no esperem assolir l'excel·lència en aquests controls, ja que la nostra preparació va encaminada als campionats que tindran lloc el febrer de 2017. Ara, tan sols es tracta de trencar la dura dinàmica dels freds entrenaments a Ponent i gaudir competint. De tot això i més, us seguirem informant.... espero que amb més puntualitat!

Comentaris

Entrades populars