Arnau Erta Majó, sots-campió d'Espanya dels 60m.t.

Final dels 60m.t. del Campionat d'Espanya Absolut Indoor 2017 a Salamanca
Salamanca sempre ha estat lligada a alguns dels millors rècords esportius de la nostra família. Sense anar més lluny, la meva millor marca personal en 200m.ll. i alguna de les poques medalles estatal que he obtingut, han estat assolides a la pista de l'Helmántico, que també ha vist destacades actuacions de la meva parella. Ara també seran vius en el nostre record els dies viscuts a la capital xarra durant la celebració del Campionat d'Espanya Absolut Indoor 2017, en el que Arnau Erta Majó (FCB) s'ha proclamat sots-campió estatal dels 60m.t. 
Però el que té més mèrit és que tot això ha estat després d'un gris i ennuvolat hivern, en el que es visqueren moments difícil després que el lleidatà es trenqués l'isquiotibial en ple mes de desembre, o el que és el mateix, en ple període de carrega d'entrenament, fet pel qual la seva preparació  es va veure clarament aturada i perjudicada. Tan fou així que Arnau es va plantejar seriosament passar pàgina, aparcar la campanya indoor i centrar prematurament els seus esforços en l'aire lliure. Finalment no ho va fer, i va decidir encarar positivament el curt tram de pista coberta que li restava fins el campionat d'Espanya. El temps li ha donat la raó, doncs tot l'esforç ha obtingut com a premi una medalla d'argent i una nova millor marca personal de 7"96. 
Ara, si és el moment de centrar-se en la seva veritable prova, els 110m.t., i encarar amb il·lusió la temporada d'aire lliure, en la que segur que tindrà moltes coses a dir. Com digué Peter Drucker, la millor manera de predir el futur és creant-lo.

 Final dels 60m.t. del Campionat d'Espanya Absolut Indoor 2017

Comentaris

Entrades populars