Berta Cabanas lidera la selecció catalana júnior al Cros d'Elgoibar

Berta Cabanas Tirapu (399) liderant el grup de la prova júnior al 74è Cros Memorial Juan Muguerza d'Elgoibar
El cap de setmana ha estat profitós. La júnior Maria Hernández Jiménez (FCB) viatjà al modul cobert del Centre de Tecnificació d'Ordino (Andorra) per disputar els 60m.t. del Campionat d'Andorra Absolut Indoor. La lleidatana està immersa en el procés d'aprenentatge de les prova curta de les tanques, i poc a poc, va sentint-se millor i més capaç d'afrontar el repte. El dissabte, al País dels Pirineus, Maria assolí per primer cop la mínima de participació dels 60m.t. del Campionat d'Espanya Júnior Indoor que tindrà lloc a València, al tancar el crono en 9"50. Es tracta d'una marca que pot millorar clarament, però encara necessita quelcom més de temps per polir la tècnica i atacar les tanques amb la necessària decisió. Només es qüestió de temps.
Per la seva part, Miquel García Ratés competia al Cros de Riudellots de la Selva, que albergava el Campionat de Catalunya de Cros Curt per equips. El lleidatà resident a Tarragona, va ser el 30è en una especialitat que ja comença a quedar-se-li curta, doncs la preparació que segueix està enfocada als 10km ruta. Amb ell entre les seves files, l'equip del Lleida UA assolí la 3a plaça i serà a l'estatal que es disputarà a Marina d'Or (Castelló) el proper 26 de Febrer.
Per últim, Berta Cabanas Tirapu (FCB) competia amb la selecció catalana júnior al 74è Cros Internacional Memorial Juan Muguerza d'Elgoibar, un cop seleccionada com a resultat del seu bon paper al Gran Premi Català de Cros organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme. La de Claverol, que cada dia es en millor estat de forma, fou 11a a la meta, essent la 7a espanyola i la primera catalana en creuar la línia d'arribada. Molt bon resultat que esperem vagi confirmant-se a les properes setmanes en les importants competicions que tot just són apunt d'arribar. El campionat de Catalunya de Cros que es disputarà a Caldes de Malavella el proper dia 12 de febrer i que, malauradament, coincideix amb el Campionat de Catalunya Júnior (Berta per tant no podrà competir en 1500m.ll., la seva prova favorita), serà el principal objectiu d'aquest proper mes. Al març clourà la campanya d'hivern amb la celebració dels Campionat d'Espanya de Cros a Gijón, i de Pista Coberta a València, on la lleidatana espera fer un bon paper.


Comentaris

Entrades populars