Erta i Casanovas, bronze en el Campionat de la Lone Star Conference

Arnau Erta Majó (WTAMU) al podi dels 110m.t. del Campionat de la Lone Star Conference
Per a Arnau Erta Majó (WTAMU), la temporada universitària nord-americana d'aire lliure 2014-15 està arribant a la fi. La darrera prova (abans d'arribar al 2015 NCAA Outdoor Track&Field Championship, que tindrà lloc a Allendale, MI, del 21 al 23 de Maig) ha estat el Lone Star Conference Outdoor Championship, disputat a San Angelo. En aquesta localitat texana el lleidatà ha assolit un nou èxit, al penjar-se la medalla de bronze en la final dels 110m.t. i marcar, de pas, una millor marca personal amb 14"00 (+0,3), temps que el situen, provisionalment, segon del rànking espanyol absolut de la distància, i 6è en el d'USA de la DII. Arnau es va imposar en la seva semifinal amb un temps de 13"97, però el vent bufava per damunt dels 2,0 reglamentaris (+2,3), per la qual cosa el temps no comptabilitza pel rànking espanyol. 
El tanquista català fa ferms passos endavant en la seva prova i en qualsevol moment pot trencar la barrera psicològica dels 14"00, marca que, ara per ara, el situen el 21è entre els especialistes del 110m.t. espanyols de tots els temps.


Alba Casanovas, al podi dels 400m.t.
Al mateix campionat cal esmentar el comportament d'Alba Casanovas Mutnada (WTAMU), que també assolí la medalla de bronze en la prova dels 400m.t. amb una millor marca de la temporada d'1'00"28, temps que li dona accés a participar en el Campionat USA de la DII amb la 18a millor marca, i la situen en tercerca posició del rànking espanyol absolut. Alba va aconseguir el mateix metall a la prova dels 4x400m.ll. amb l'equip de la WTAMU. L'esmentat quartet va assolir un nou rècord de la Universitat amb un temps de 3'44"04, crono que els hi atorga el passaport per a la final nacional amb el 12è millor temps. A més a més, la de Súria va ser 5a a la final dels 100m.t. amb una millor marca personal de 15"04 (-1,0), mentre que en semifinals arribava a meta amb 14"61 ventosos (+3,5).

Esperem que els dos atletes tinguin oportunitat de millorar els seus registres dins de 10 dies a Allendale, MI, on l'objectiu d'Arnau serà repetir la posició de finalista de l'any anterior, i tornar a ser proclamat All-American en 110m.t.

Comentaris

Entrades populars