Arnau Erta Majó, All-American per segon any consecutiu

Arnau Erta Majó (6è) i Lorenzo Jhonson (2n), amb els seus trofeus com a All-American als 110m.t.
Allendale (Michigan) albergà, el darrer cap de setmana, el 2015 NCAA Division II Outdoor Track & Field National Championship, o el que és el mateix, el Campionat Universitari de la segona divisió dels Estats Units. Arnau Erta Majó (WTAMU) hi arribà amb el difícil repte d'assolir la condició d'All-American per segon any consecutiu en la prova dels 110m.t., després d'aconseguir-ho el 2014 al ser 7è a la final, en la seva primera participació en un Nacional USA. Aquests antecedents donaven un plus de pressió al lleidatà qui, malgrat això, va competir a l'alçada i, després de ser segon a les eliminatòries, arribava 6a a la final amb 14"09. 
Arnau tanca d'aquesta brillant manera el seu periple competitiu als Estats Units. La propera temporada tornarà a Texas per acabar la seva llicenciatura de Mass Comunication-Broadcasting a la West Texas A&M University, però no podrà competir a l'haver completat els dos anys concedits per la NCAA. La temporada 2015/16 el lleidatà seguira entrenant a Canyon, i estrenarà una nova faceta en la seva vesant esportiva, exercint d'entrenador assistent de tanques a l'esmentada universitat. El proper dimecres arribarà a Lleida per continuar competint en les proves del calendari català i espanyol, amb el clar objectiu de rebaixar la seva marca, i lluitar per un lloc de privilegi en els Campionats de Catalunya i d'Espanya Absoluts.

Alba Casanovas a les preliminars dels 400m.t.
Per finalitzar també farem esment a l'actuació d'Alba Casanovas Muntada. La de Súria competí per primer cop en un Nacional USA, fent-ho, a més a més, en dos proves, els 400m.t. i el relleu 4x400m.ll. amb la WTAMU. Alba no va poder accedir a les finals al ser 17a, tant en la prova individual (1'02"29), com en el relleu (3'48"72), però tanca dignament la temporada americana i posa totes les seves esperances en la resta de campanya a casa nostra, on encara té moltes coses a dir.

Comentaris

Entrades populars