Javier Portolés, bronze al Campionat d'Europa Indoor de Veterans

Javier Portolés, a l'arribada de la final dels 60m.ll. M35
Del 23 al 28 de Març es va celebrar la desena edició dels Campionats d'Europa d'Atletisme de Veterans en Pista Coberta a Torun, Polònia. Entre els participants que van prendre part en aquest destacat esdeveniment del calendari atlètic de veterans, es trobava el nostre company Javier Portolés Nevado (HInaco Monzón), qui va tenir una destacada actuació.
El fragatí va arribar a la finals dels 60m.ll. en categoria M35, creuant la meta en 6a posició i realitzant un registre de 7"18 (MMT), tot i les molèsties musculars que va patir en els darrers metres de la prova.

Final dels 60m.ll. M35 de l'Europeu de Veterans 2015

Equip espanyol de 4x200m.ll. Javi a l'esquerra
En la jornada de clausura, malgrat encara no ser del tot recuperat dels seus problemes als isquiotibials, l'atleta aragonès va marxar amb un bon sabor de boca després d'aconseguir la medalla de bronze amb l'equip espanyol de 4x200m.ll. M35, que va ser 3r al marcar un temps d'1'36"34.
Després d'uns merescuts i necessaris dies de descans, l'atleta de l'Hinaco Monzón tornarà a l'activitat per afrontar els nous reptes de la temporada d'aire lliure, centrant-se en la consecució d'un bon registre en la prova dels 100m.ll., que li permeti fer un bon paper en els propers campionats, entre els que sobresurten l'Estatal de Veterans dels propers 26, 27 i 28 de Juny, i el Campionat del Món d'Aire Lliure de Veterans, que tindrà lloc a Lyon, França, del 4 al 16 d'Agost.