Arnau Erta Majó, 5è als 60m.t. de l'UNM Classic i MMP amb 8"01

Arnau Erta, 5è als 60m.t. de l'UNM Collegiate Classic. A la foto amb Aries Merrit, campió olímpic de 110m.t.
El darrer cap de setmana Arnau Erta Majó (WTAMU) va disputar la prova dels 60m.t. indoor per primer cop durant aquesta temporada. Ho va fer en el transcurs de l'UNM Collegiate Classic a Albuquerque (New Mexico). La reunió atlètica, organitzada per la University of New Mexico, reuneix destacats atletes universitaris i altres del més alt nivell. Entre aquests darrers cal destacar la participació de l'actual plusmarquista mundial i campió olímpic dels 110m.t. a Londres, el nord-americà Aries Merrit, qui competí en la prova més curta de les tanques.
L'Arnau arribava a la localitat del sud-est dels Estats Units amb problemes físics, ja que 10 dies abans patia un fort esquinç de turmell que el deixava fora de combat durant una setmana. El lleidatà va competir amb molèsties i protegint-se el turmell amb un teiping, però malgrat les circumstàncies ho va fer al més alt nivell, tant que inclús va passar les eliminatòries amb una nova millor marca personal de 8"01. Hores després, a la final, es trobaria amb un dels seus ídols, l'esmentat Aries Merrit, qui no va tenir problemes per guanyar la prova. Arnau va ser l'únic blanc de la final, assolint un meritori 5è lloc i igualant de nou el seu millor temps: 8"01. L'objectiu de baixar de la barrera dels 8"00 haurà d'esperar un millor moment, quan l'Arnau ja sigui del tot recuperat de la lesió. Ho té a les seves cames!

Alba Casanovas amb el relleu 4x400m de la WTAMU
Al mateix esdeveniment també hi participà Alba Casanovas Muntada (WTAMU) qui va assolir la classificació provisional per al Nacional Indoor amb el relleu 4x400m.ll. de la West Texas A&M University, al marcar un temps de 3'49"51. En els 400m.ll. la de Súria va creuar la línia d'arribada amb 58"38 (MMT). Durant aquesta temporada indoor, l'Alba està competint indistintament en els 60m.t., els 600yardes, els 400m.ll. i el relleu 4x400m.ll. Proves en les que encara hem de veure la seva millor versió.

Resultats de l'UNM Collegiate Classic 2015

Arnau Erta Majó (de blanc) als 60mt de l'UNM Classic

Comentaris

Entrades populars