Yolanda Pifarré i Berta Cabanas al Campionat Català de Clubs Sub-20 Indoor

Yoli Pifarré al relleu 4x200m.ll.
Berta Cabanas (pitrall 21) als 800m.ll.
El diumenge va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 Indoor a la Pîsta Coberta de Catalunya de Sabadell, esdeveniment en el que van participar les atletes del nostre grup d'entrenament Berta Cabanas i Yolanda Pifarré, ambdues formant part de l'alineació femenina del Futbol Club Barcelona que obtindria la 4a plaça per equips.
La velocista juvenil Yolanda Pifarré Rivadulla competia per primer cop des que acabés la temporada d'aire lliure 2014, en la que va ser campiona de Catalunya Cadet i 4a al Campionat d'Espanya Cadet en els 300m.ll. En aquesta ocasió Yolanda disputava els seus primers 200m.ll. en pista coberta. Malgrat els temors davant la incertesa d'una nova prova, Yoli competí amb decisió i marcà 26"93 en l'estrena, una temps que de ben segur anirà rebaixant, però que com a punt de partida és molt satisfactori. Un hora després la lleidatana també contribuí en la segona posició del relleu 4x200m.ll. del Barça (1'44"01), corrent la darrera posta.
Per la seva part, la també juvenil Berta Cabanas Tirapu s'estrenava igualment en una nova distància. La pallaresa corria el seu primer 800m.ll. i ho feia amb ímpetu, tant que passava els primers 400m massa ràpids, molt per sota d'1'10", fent de llebre a la resta de participants. El temps final 2'28"78, lluny del seu veritable potencial, encara que el donem com a bon registre al ser la primera experiència en la distància, i més si tenim en comte que la seva preparació va més encarada a distàncies superiors.
El proper 24 de Gener, ambdues corredores tornaran a competir en les mateixes proves en el Campionat d'Espanya de Clubs Júniors Indoor 2015 a la localitat malaguenya d'Antequera, on gaudiran d'una nova oportunitat per continuar millorant llurs registres.

Comentaris

Entrades populars