Berta Cabanas, segona a la Jean Bouin

Berta Cabanas a la 91a Jean Bouin
Aquest diumenge 23 de Novembre, l'atleta Berta Cabanas Tirapu (FCB) ha pujat al segon esglaó de la cursa juvenil femenina de la 91a Jean Bouin, 65è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, mítica prova internacional d’atletisme que consta amb tretze curses, per a populars, escolars, veterans i federats. La Jean Bouin és una de les primeres curses d'asfalt/ciutat d'Europa i la més veterana d’Espanya, i s'organitza, quasi sense aturades, des de 1920 pels carrers de la capital catalana.

La lleidatana ha tancat brillantment la seva primera participació en una competició pel que fa a aquesta temporada, mentre segueix entrenant pels propers i importants compromisos del 2015, entre els que destaquen el proper Campionat de Catalunya de Cros a Mataró, el de Pista Coberta a Sabadell, o el Campionat d'Espanya Indoor a Sant Sebastià.
La de Claverol de la Pobla espera repetir, i inclús superar, els resultats obtinguts la temporada passada, aleshores encara en categoria cadet, quan va obtenir les medalles de bronze en els autonòmics de pista coberta i aire lliure, arribant a les semifinals del Campionat d'Espanya, en tots casos en la prova dels 1000m.ll.

Comentaris

Entrades populars