Arnau Erta Majó diu adeu a la temporada per lesió

Arnau Erta Majó en un dels entrenaments realitzats a la WTAMU
El passat divendres 11 de Juliol, l'atleta lleidatà Arnau Erta Majó (FCB) va patir un trencament fibril·lar a la cuixa esquerra mentre realitzava la darrera sessió entrenament abans de participar en el Gran Premi Ciutat d'Àvila, que es disputaria dos dies després a l'esmentada ciutat castellana. En la darrera sèrie de freqüència entre tanques, i després de realitzar els seu millor temps, Arnau va caure al terra al sentir la típica pedrada a la cuixa. De seguida tots ens vam adonar de l'abast del problema, i l'ecografia posterior tan sols s'ha encarregat de corroborar-ho. Arnau pateix un trencament de grau 1 (el més lleuger) al bíceps femoral esquerre. Aquest tipus de lesió comporta un període de recuperació de 3 setmanes per tal d'esvair una possible recaiguda, la qual cosa l'obliga a donar per acabada la temporada 2013-14, a la que tan sols li restaven (en aquell moment) dos setmanes  per finalitzar. Arnau no ha pogut competir a Àvila, però tampoc ho farà en el Meeting de Madrid del proper 19 de Juliol, on tenia plaça entre una plèiade de destacats tanquistes de talla internacional, ni en el pròxim Campionat d'Espanya Absolut del 26 i 27 del mateix mes a Alcobendas, on el tanquista lleidatà esperava millorar la 7a plaça de l'any passat. Ha estat, per tant, un dur revés a les aspiracions d'Arnau en la recta final de la present campanya, quan millor es trobava, i tan sols 5 dies després de realitzar la seva millor marca personal a Durango. Però ara el més important és fer correctament el protocol de recuperació i començar la temporada 2014-15 a USA en plenitud. 
Aquest darrer contratemps no entela gens ni mica tot el que ha assolit des del passat mes de Gener. Els èxits han estat molts, i qualsevol els pot repassar en aquest bloc, en els articles de premsa o a les xarxes socials: Pòdium a la Lone Star Conference en indoor i a l'aire lliure, rècord d'Espanya Sub-23 i rècord de Catalunya absolut dels 55m.t. amb 7"60, Campió de la LSC amb l'equip universitari de la WTAMU, All-American en 110m.t., sots-campió de Catalunya absolut dels 110m.t., campió de Catalunya Promesa dels 110m.t. i medalla de bronze al campionat d'Espanya Promesa a la mateixa prova, amb 14"17 (MMP), entre d'altres destacats assoliments.
A mitjans del mes d'Agost, el lleidatà partirà de nou als EEUU, primer per gaudir d'una setmana de turisme a New York, per tot seguit reincorporar-se als seus estudis i entrenaments en la West Texas A&M University a Canyon, TX, on esperem que les coses li vagin encara millor, si cap, que durante aquest darrer any.

Comentaris

Entrades populars