Bernat Erta i Laia Resa es classifiquen per a la final del Campionat de Catalunya Infantil

Laia Resa Enrich i Bernat Erta Majó a la fase prèvia del Campionat de Catalunya Infantil 2014
El diumenge 1 de Juny es va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya Infantil a l'aire lliure a la localitat  de Gavà (Baix Llobregat). Dos dels nostres més joves esportistes hi van participar amb l'objectiu de classificar-se per a la fase final que tindrà lloc a la pista tarragonina de Camp Clar el proper 14 de Juny.
Bernat Erta Majó (CAI) fou el primer en participar. El lleidatà fou segon en la primera de les eliminatòries dels 80m.t., just per darrera del clar favorit a endur-se el campionat, l'atleta del Sant Cugat Joan Artigas. Bernat rebaixà la seva marca ostensiblement, fins deixar-la en uns excel·lents 12"76, temps que el situa segon del rànking català. Per la tarde, en Bernat participà en la prova dels 220m.t., en la que també arribà segon en la seva eliminatòria, amb un excel·lent temps de 31"71, millorant en quasi dos segons la seva anterior marca i situant-se 4t del rànking autonòmic. La motivació assolida servirà de molt a l'hora de centrar-se en la millora de la tècnica de pas, guiat pel seu entrenador Salvador Porras.
La seva companya de club, Laia Resa Enrich (CAI) va prendre la sortida en la prova dels 1000m.ll. La de Tremp, que amb 3'14"8 encapçalava el rànking català del quilòmetre en pista, va competir amb molta pressió i nervis, la qual cosa no sol anar acompanyada de bons resultats. Finalment va ser 7a amb 3'21"05, posició que li permetrà ser a la final. Malgrat el seu disgust, nosaltres hem de seguir esmerçant-nos per transmetre-li que ha de competir gaudint de l'atletisme, tot veient que allò més important es treballar en clau de futur i fent tot el possible per deixar de costat l'estrès competitiu. Per sort la Laia és una noia intel·ligent i gaudeix d'un entorn propici, factors que, sens dubte, ajudaran a la consecució dels objectius.