Arnau Erta Majó en el XVII Trofeo Internacional Ciudad de Salamanca

Ahir dijous, Arnau Erta Majó (FCB) va competir en els 110m del XII Trofeo Internacional Ciudad de Salamanca, Memorial Carlos Gil Pérez. En aquesta prova es van donar cita la pràctica totalitat dels millors especialistes de l'esmentada prova, encapçalats pel plusmarquista espanyol Jackson Quiñónez. 
El lleidatà va tenir una bona actuació. En les semifinals va ser 4t realitzant un temps de 14"16, que hagués estat marca personal de no ser perquè l'anemòmetre, davant la sorpresa de tots els participants, marcà una velocitat del vent de +3,8, una velocitat que hagués estat clarament constatable, i que no s'adequava al que es podia percebre a la pista. Però bé, tot i les queixes dels tanquistes, els jutges no van poder fer cap modificació.
A la final tampoc el va acompanyar la fortuna, ja que Arnau es va colpejar amb una de les tanques del carrer del seu costat que, que al ser trencada per un altre competidor, va anar a parar al carrer del lleidatà. Finalment va arribar 5è amb 14"45 (+1,1). 
Malgrat tot, les sensacions continuen sent bones, i segur que en properes curses arribaran noves oportunitats per rebaixar la seva marca personal, que ara està en 14"22. Oportunitats no faltaran, i lo millor encara està per arribar. Campionat de Catalunya Promesa, Campionat d'Espanya Promesa i Campionat d'Espanya Absolut, seran els propers i motivadors esdeveniments.

Comentaris

Entrades populars