Arnau Erta, campió de Catalunya, i Alba Casanovas, sots-campiona.

Alba Casanovas i Arnau Erta, al podi del Campionat de Catalunya Promesa
La temporada veu passar les últimes competicions. Per a molts, els campionats de Catalunya són el darrer certamen de la campanya d'aire lliure, però alguns altres encara gaudiran d'una darrera oportunitat per demostrar la seva vàlua, en els propers Campionats d'Espanya. És el cas de dos dels nostres atletes que han competit aquest cap de setmana a Lloret de Mar en el Campionat de Catalunya Promesa a l'aire lliure, els blau-granes Arnau Erta Majó i Alba Casanovas Muntada. El lleidatà s'ha proclamat per 8è any consecutiu campió de Catalunya a l'aire lliure en 100 i 110m.t., (2007 (Cd), 2008 (Jv), 2009 (Jv), 2010 (Jr), 2011 (Jr), 2012 (Pr), 2013 (Pr) i 2014 (Pr)), amb una marca de 14"86 (-1,4). D'aquí a dues setmanes serà l'hora de lluitar per una plaça en el podi estatal promesa a Durango (Biscaia). La propera temporada, ja en categoria sènior, i amb el permís de Jackson Quiñónez i de la magnífica generació de tanquistes catalans i espanyols que puja, haurà de seguir treballant per engrandir encara més el seu fantàstic currículum, en el que també hi figura algun campionat de Catalunya absolut, múltiples medalles en campionats d'Espanya en categoria cadet, juvenil, júnior i promesa, així com la participació, i alguna medalla, en importants campionats internacionals.
La tanquista Alba Casanovas, igualment amb un currículum molt remarcable en el que destaquen diversos campionats de Catalunya i Espanya en diferents categories, així com algunes internacionalitats, també ha destacat en l'esmentat autonòmic promesa. Alba ha aprofitat el cap de setmana a Lloret per desconnectar de la seva prova habitual i competir en els 400m.ll., distància en la que ha establert una nova millor marca personal al tancar el crono en 56"34. Ara a Durango, la quatrecentista tindrà l'oportunitat de revalidar el seu títol estatal en els 400m.t., però per això haurà de lluitar de valent i superar a dures contrincants que no li posaran fàcil.
El tercer atleta del grup en l'autonòmic promesa ha estat Marc Verriere Costa (CAI), qui no ha pogut passar de les semifinals dels 100m.ll. al tancar el crono en 12"15 (-0,5), quedant-se a tan sols dues dècimes de classificar-se per a la final. Esperem que la propera temporada Marc pugui entrenar amb més assiduïtat i fer un salt endavant en les seves marques.

Comentaris

Entrades populars