Alba Casanovas, OR, i Arnau Erta, ARGENT, en els Campionats de Catalunya

Els blau-granes Arnau Erta, Jackson Quiñonez i Alba Casanovas al podi del Campionat de Catalunya
El dissabte 31 de Maig, Palafrugell va ser el centre d'atenció de l'atletisme català del més alt nivell per la celebració del Campionat de Catalunya absolut d'atletisme a l'aire lliure. Pel que fa als nostres atletes, la sessió de matí ens va deixar bons moments amb la disputa de la semifinal dels 400m.t. femenins. En la primera d'elles Alba Casanovas Muntada (FCB) s'imposava amb un temps d'1'03"18, en el que seria un avís del que veuríem en la final de la volta a la pista amb tanques que tenia lloc en la jornada de tarde. En l'esmentada final, la surienca acabaria vencent amb solvència i una marca d'1'01"49.
També per la tarde, Arnau Erta Majó (FCB) va pujar al segon esglaó del podi en la prova dels 110m.t., per darrera del plusmarquista espanyol, Jackson Quiñonez. El lleidatà realitzà una gran cursa en la que mantingué una estreta pugna amb el seu amic Jackson en les primeres 8 tanques, per acabant cedint en el darrer tram de la prova davant la superioritat del l'hispano-equatorià, i acusant també el cansament i jet lag ocasionat per l'acumulació dels diversos vols que el portaren des de Texas tan sols dos dies abans. Malgrat tot, el lleidatà realitzà uns molt interessants 14"23 (+0,1), a tan sols una centèsima de la seva millor marca personal, temps que no tenim cap mena de dubte que rebaixarà la present temporada.