Amigó, Casanovas i Nunes, entre els millors en les seves proves

Caleb Amigó, Alba Casanovas i Sergi Nunes.
Cap de setmana profitós amb 3 nous podis per atletes del grup. El dissabte, Alba Casanovas Muntada (FCB) l'única implicada en una prova de pista, s'imposa en els 400m.t. de la primera jornada de la Divisió d'Honor del Campionat d'Espanya de Clubs, que va tenir lloc a l'estadi Serrahima a Montjuïc. La surienca establerta a Lleida marcava uns bons 1'01"87 en una cursa que es va veure perjudicada pel fort vent regnant a la pista barcelonina.  La tanquista del Bages és en un bon moment de forma i esperem que tingui oportunitat de demostrar-ho en el Campionat de Catalunya Absolut del proper 31 de Maig, malgrat que Palafrugell potser no és el millor lloc per fer-ho palès quan bufa la Tramuntana.
El dia següent, Caleb Amigó Álvarez (Ja arribaré!) va ser 5è absolut i primer veterà a la Cursa de 10km de Fraga Mercoequip. El d'Alpicat segueix recollint triomfs, confirmant-se com un dels clars dominadors de la categoria a les Terres de Ponent. A la mateixa prova, Sebastian Aguerrebehere Ochoa (Herbalife 24) creuava la meta com a 48è atleta masculí absolut, amb un temps de 43'54". El corredor argentí ja comença a córrer amb comoditat en aquests temps i només es qüestió de temps que rebaixi la seva marca de 43'06". En la prova dels 5km, Sarah Badia Bernaus (Herbalife 24) era 6a amb 27'10" en la seva primera cursa de la temporada. Després del pertinent període d'entrenament, la que fou velocista del Xafacamins de Cervera, ja es troba amb la seguretat necessària com per competir en proves de ruta, la qual cosa segur que demostrarà també en propers circuits sobre 10km.
Mentre, Sergi Nunes Jordan (Maratonians del Segre) competia als 10km de la Cursa de Fons d'Almacelles, on assolia una meritòria 3a posició a la general amb un temps de 36'52". El dur circuit de la localitat del Segrià no facilitava la consecució de grans marques, però al menys el de Balaguer va competir amb força com per emportar-se un valuós podi.