Eva Ribalta (CAI) campiona d'Espanya dels 10.000m.ll.

Eva Ribalta en primer lloc de la finals dels 10.000m.ll. veterans
Després d'una gratificant setmana de desconnexió atlètica, tornem a la càrrega i reprenem la informació que vàrem abandonar poc abans de la celebració del Campionat d'Espanya de 10.000m.ll. per a veterans, que va tenir lloc el cap de setmana del 12 i 13 d'Abril a Montsó (Osca).
El dissabte era l'hora de Miquel Comella Pera (CAI), que s'enfrontava a la distància després d'un difícil període amb diversos campionats, acumul de treball en la seva activitat laboral, i algun problema de salut. El d'Almacelles acabaria abandonant quan lluitava per ser entre les primeres places, clarament influenciat per una actitud de desànim que l'afectava negativament.
El diumenge tenia lloc la disputa de la final femenina, en la que Eva Ribalta Ferrer (CAI) es proclamaria campiona d'Espanya dels 10.000m.ll. en categoria F35, eixamplant encara més el seu curt però brillant currículum pel que portem de temporada. La lleidatana tindria un paper destacat, al vèncer la prova en la que participaven conjuntament les dones de les categoria F35, F40, F45, F55 i F65, així com els homes de les categories M60, M65 i M70, realitzant un temps de 39'04"93 i doblant la majoria dels participants.

Comentaris

Entrades populars