CASANOVAS, COMELLA i RIBALTA campions de Catalunya

Alba Casanovas, Miquel Comella i Eva Ribalta, campions de Catalunya.
El diumenge 6 d'Abril va tenir lloc el Campionat de Catalunya Universitari d'Atletisme a la pista barcelonina de Can Dragó. Tres atletes del grup hi van participar representant la Universitat de Lleida. Alba Casanovas Muntada competí en els 400m.t., emportant-se el triomf amb una marca d'1'03"00. La de Súria no va tenir resistència i es va imposar amb claredat en la seva prova habitual. La seva companya d'entrenaments, Llúcia Pla Martín també va realitzar un bon campionat. Quasi dos anys després de la seva darrera competició, l'ampostina va marcar uns bons 28"69 i va arribar en 7a posició a la final dels 200m.ll., deixant clar que és en franca millora. Per la seva part Marc Verriere Costa, molt minvat per la disputa d'un partit de futbol el dia anterior (recordem que compagina aquest esport amb l'atletisme), només va poder ser semifinalista en la prova dels 100m.ll. amb 12"08.

El mateix dia i no gaire lluny de la capital catalana, en el difícil circuit de La Llagosta (Vallès Oriental), Miquel Comella Pera i Eva Ribalta Ferrer (ambdós, com ja sabeu, a les files del Club Atlètic Igualada) tornaven a la càrrega per disputar el Campionat de Catalunya de 10km ruta en categoria de veterans. I a fe de Déu que ho feien prou bé, ja que tan l'un com l'altre pujaven al més alt del podi. Miquel s'emportava el triomf en categoria M45 amb un temps de 34'59", mentre que l'Eva feia el mateix en categoria F35 amb un una marca de 39'02". Dos èxits més dels excepcionals atletes lleidatans que se sumen als diversos que ja han obtinguts durant la present temporada, i que poden tenir continuïtat aquest proper diumenge a la localitat aragonesa de Montsó (Osca), on tindrà lloc el Campionat d'Espanya de 10.000m.ll. per a veterans/es.