Caleb Amigó, 33'52" (MMP) als 10km de la Cursa de Balafia-Aremi

Caleb Amigó (de blau) al podi de la 32a Cursa de Balafia-Aremi
El diumenge 27 d'Abril era el dia reservat per competir en una de les curses clàssiques del calendari de ruta a Lleida, la 32a Cursa de Balafia-Aremi. Entre tots els nostres companys del grup d'entrenament cal destacar l'actuació de Caleb Amigó Álvarez (Alpicat Runners), qui realitzà una nova marca personal en la prova dels 10km al tancar el crono en 33'52". Aquest fenomenal temps li permetia pujar al 3r podi de la classificació general i al 2n de la categoria de veterans.
En la mateixa distància, Toni Sabaté Ribes (Alpicat Runners) també realitzava una bona actuació, malgrat alguna errada que va tenir lloc durant els darrers metres de la prova. El nostre corredor encapçalava un grup que es va despistar, prenent una direcció equivocada. Un cop retornat al circuit,
Toni arribà en 14a posició de la general i 8è veterà amb 36'38". Llàstima de l'equivocació!
Per últim Manel Oliva Leal (Last Zankada) no es va voler perdre la prova dels 5km organitzada a la seva barriada malgrat els problemes físics patits en el sartori de la seva cama dreta. Però malgrat les ganes, la realitat és la que és, i el lleidatà només va poder ser 10è, marcant un temps de 18'18", lluny de les seves reals possibilitats.

Laia Resa als 3000m del Prat
Deixant de banda la ruta, també cal esmentar l'actuació de 3 de les fèmines del grup d'entrenament en diverses proves de pista. La primera en saltar al tartà durant el passat cap de setmana fou la infantil Laia Resa Enrich (CAI) que s'imposà en el 3000m.ll. infantils del control benjamí, aleví i infantil organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme a la pista del Prat de Llobregat. La trempolina tancava el crono amb uns bons 11'31"4, dominant la prova en tot moment i superant la segona classificada per més de 30 segons. 
Poc després, a Igualada, l'Eva Ribalta Ferrer (CAI) era 3a als 5000m.ll. de l'encontre del grup "A" de la 2a jornada del Campionat Català de Clubs, realitzant una nova millor marca personal en la distància, amb un temps de 18'29"74. I finalment, i en la mateixa 2a jornada del Campionat Català de Clubs, però a la pista barcelonina de Can Dragó, on tenia lloc l'encontre del grup "C", Alba Casanovas Muntada (FCB) en tenia prou amb fer un temps d'1'04"72 per guanyar els 400m.t., marca que, com en el cas de la resta de companys, només pot fer que millorar amb les següents competicions d'aire lliure.

Comentaris

Entrades populars