Miquel Comella i Eva Ribalta, podi en el Campionat de Catalunya de Cros

Miquel Comella (CAI) i Eva Ribalta (CAI), amb les seves medalles del Campionat Catàlà Veterà de Cros 
Les competicions es comencen a acumular. El cap de setmana ha estat especialment dens i les diverses proves que han tingut lloc m'han fet anar de corcoll. 
El dissabte els mes petits competien al Campionat de Catalunya de Clubs Infantils Indoor a la Pista Coberta de Catalunya, o el que vol dir el mateix, a Sabadell. Laia Resa Enrich i Bernat Erta Majó eren els responsables de defensar els colors del Club Atlètic Igualada a les proves de 2000m.ll. i 60m.t. respectivament. La de Tremp ho feia guanyant amb solvència la prova del doble quilòmetre amb una millor marca personal de 7'11"61, mentre que l'inexpert tanquista lleidatà assolia una meritòria segona posició amb un temps de 10"79. Bernat, repetiria posició el dia següent en la mateixa instal·lació al guanyar la seva primera medalla en una competició federada, sent sots-campió dels 60m.t. en el Trofeu de Promoció de Sabadell, amb una marca de 10"65, sols per darrera el plusmarquista infantil de l'especialitat, Joan Artigues del CA Muntanyenc.


Bernat Erta, Berta Cabanas, Caleb Amigó i Laia Resa en les competicions d'aquest cap de setmana.
El mateix diumenge també es disputà el Campionat de Catalunya de Cros de Veterans a Canovelles. En el circuit de la localitat vallesana Eva Ribalta Ferrer (CAI) i Miquel Comella Pera (CAI) competien amb molt d'encert, lluitant de principi a fi per les primeres posicions. L'esforç es va veure recompensat amb dues medalles de gran valor: la de bronze per l'Eva en la categoria F35, i la d'argent per al Miquel en M45. Al pujar al 3r esglaó del podi, la lleidatana assolia la primera medalla federada des que ha ingressat al grup, ara fa tot just un parell de mesos, mentre que pel corredor d'Almacelles, aquest sots-campionat engreixa encara més el que ja comença a ser un important palmarès en categoria de veterans.
Un altre veterà, Caleb Amigó Álvarez (Alpicat Runners), també pujava al més alt del podi en el Cros de l'Estacada, disputat el mateix diumenge a la localitat aragonesa de Fraga. El nostre cap de setmana esportiu cloïa on començava, a la Pista Coberta de Sabadell, on la cadet de Claverol de la Pobla Berta Cabanas Tirapu (FCB) disputava els 3000m.ll. que tancava, a les 20'30h del diumenge, la 8a jornada del Control Absolut de la FCA. La jove fondista acabava 3a marcant 11'13"07, sense poder superar la seva millor marca personal de 10'56".

Comentaris

Entrades populars