Hurdles everywhere

Arnau Erta Majó (WTAMU) als 55m.t. del Masked Rider Open de Lubbock (TX), el 31 de Gener de 2014
El cap de setmana ens ha deixat alegries i algun que altre desencís. La part positiva ha anat a càrrec dels meus fills. Tan l'Arnau com el Bernat segueixen gaudint de les tanques, una disciplina que ja forma part del nostre dia a dia familiar. Arnau continua competint setmana rere setmana des que començà la temporada indoor a USA. En 15 dies les seves cames han suportat la càrrega de 10 proves, un ritme al que no estava acostumat a casa nostra. Per aquest motiu, la darrera marca realitzada a Lubbock (TX) el passat divendres 31 de Gener encara té més valor, ja que arrossegava diverses molèsties musculars. Al Masked Rider Open, Arnau igualà el seu rècord de Catalunya Absolut i d'Espanya Sub-23 dels 55m.t. al fer un temps de 7"60 a la final.
Mentre, a casa nostra, el més petit de casa segueix els passos del seu germà. Bernat va competir per primer cop a la Pista Coberta de Catalunya descobrint tot un món de noves sensacions. I se'n va sortir prou be, sent segon als 60m.t. infantils del Trofeu de Promoció de Sabadell amb uns excel·lents 10"46 que el situen en els primers llocs del rànking català, i millorant, sigui dit de pas, el rècord familiar infantil, la qual cosa sempre és una motivació quan el teu germà gran és un referent. El proper cap de setmana Bernat tindrà un parell més d'ocasions per gaudir i créixer esportivament, ja que el dissabte competirà al Campionat de Catalunya de Clubs Infantils Indoor representant el Club Atlètic Igualada, i el diumenge correrà la final de 60m.t. del Trofeu de Promoció de Sabadell.
La part trista de la setmana va anar a càrrec d'Alba Casanovas Muntada (FCB) que no va poder prendre part al Campionat de Catalunya Promesa Indoor per uns problemes musculars que ja fa setmanes que arrossega, i que no acabem de saber a que són deguts, malgrat que semblen ser originats per algun desequilibri estructural. Aquesta setmana esperem saber el seu origen mercès a les proves a que serà sotmesa. El més important és poder realitzar una bona temporada d'aire lliure per poder marxar la temporada 2014-15 als EEUU. Per aquest motiu tots els esforços han d'anar en la línia de solucionar aquest problema per afrontar amb garanties la campanya d'estiu.
Per acabar també cal esmentar les actuacions de Berta Cabanas Tirapu (FCB), que va ser 7a al Control Cadet Indoor de la FCA a Sabadell del dissabte, amb un temps de 3'17"99, i de Laia Resa Enrich (CAI) que es va impossar a la prova infantil femenina del XXXIX Cros Vila d'Arbeca, memorial Ramon Bellmunt.

 Arnau Erta a la final dels 55m.t. del Masked Rider Open de Lubbock (TX), 31-01-14


Comentaris

Entrades populars