Marques personals a la Sant Silvestre de Lleida

Didac Ledesma, al centre amb samarreta negra, a la sortida de la Sant Silvestre de Lleida 2013
Malauradament les festes nadalenques ja han acabat, i amb elles, també ho ha fet la meva breu desconnexió vacacional. Encara que durant aquestes dates no hem deixat d'entrenar, si ha existit certa relaxació en tot allò que fa referència a l'actualització de la informació relativa al grup. Ara, per tant, arriba l'hora d'esmenar aquest abandó. 
Des de la darrera informació, aquella que feia esment de la Pujada a la Seu Vella, no hem estat molt prolífics, però malgrat tot, hem d'informar de l'actuació del grup en la ja clàssica Cursa de Sant Silvestre de Lleida. Així doncs, 3 dels nostres companys van acomiadar l'any corrent els 10km del circuit lleidatà. Didac Ledesma Calvet (CAI) fou el més ràpid a l'establir una nova millor marca personal de 34'45" i arribar en 13a posició. Molt bon temps pel lleidatà, tot i més després d'haver passat el dia anterior esquiant a Port-Ainé. El següent en creuar al meta fou en Manel Oliva Leal (Last Zankada), 25è de la general, marcant també una nova millor marca personal amb 36'09". Molt a prop seu, tancava l'actuació dels nostres companys Toni Sabaté Ribes (Alpicat Runners), 30è de la general (12è M2) amb un temps de 36'34", crono que el deixava a pocs segons de la seva MMP i amb molt bones sensacions.
Un cop ja al 2014 arriba el moment dels veritables objectius, aquells que passen per l'obtenció dels millors resultats possibles en els Campionats de Cros, Pista Coberta o Aire Lliure, sense oblidar però a aquells/es companys/es que centraran les seves il·lusions en l'assoliment de reptes personals en les diverses proves de ruta. De l'esdevenir de tots ells us seguirem informant.

Comentaris

Entrades populars