Els primers resultats indoors del 2014

Alba Casanovas (FCB) en el relleu 4x200m.ll. del Campionat de Catalunya Indoor de Clus A a Sabadell
El passat diumenge 12 de Gener va tenir lloc l'estrena d'algunes de les nostres atletes en les competicions indoor organitzades per la Federació Catalana d'Atletisme a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Ens referim a la victòria de Laia Resa Enrich (CAI) en els 2000m.ll. infantils de la 3a jornada del Trofeu de Promoció de Sabadell, i la segona plaça final d'Alba Casanovas Muntada (FCB) en la prova dels 400m.ll. del Campionat de Catalunya de Clubs A, malgrat haver vençut en la seva sèrie.
Laia Resa s'estrenava, pel que fa a aquesta temporada, sobre el tartà de Sabadell i va acabar quallant una molt bona actuació, dominant la prova en tot moment. El crono final de 7'13"11, es queda només a 1 segon de la seva MMP, el que sembla augurar que poden arribar millors resultats.
Per la seva part, Alba Casanovas també saltava per primer cop a les pistes pel que fa a aquesta temporada. Amb encara alguna molèstia dels problemes muscular que li havien complicat els entrenaments de les darreres setmanes, la de Súria va córrer sense arriscar per vèncer la seva sèrie i ajudar d'aquesta manera el seu equip en l'esmentat campionat de clubs també celebrat a Sabadell. El resultat final sembla confirmar la seva recuperació i li permetrà agafar confiança de cara als següents compromisos. Amb tot això, els 59"13 finals els donem per bons tenint en compte el context en el que han arribat.
Això només ha fet que començar!


Comentaris

Entrades populars