TRADUCTOR / TRANSLATE

dimecres, 22 de gener de 2014

Arnau Erta Majó distingit com atleta de la setmana a la Lone Star ConferenceEntrenament d'Arna Erta a les instal·lacions de la West Texas A&M University, Canyon (TX)

Després del seu bon inici de temporada indoor, Arnau Erta Majó (West Texas A&M University) ha estat distingit com Atleta de la Setmana de la Divisio II a la Lone Star Conference. Els responsables de la Conferència destaquen l'excel·lent començament de campanya que el lleidatà va tenir al Texas Tech Open del passat 17 de Gener a Lubbock (TX), en la prova dels 55m.t. Un cop fetes les conversions necessàries per establir una marca en 60m.t., Arnau encapçala el rànking de la prova a la l'esmentada Conferència amb uns teòrics 8"21. Aquest mateix dissabte Arnau tornarà a competir a Albuquerque (New Mexico) en l'UNM Cherry & Silver Collegiate Invite, on el lleidatà competirà per primer cop en la distància dels 60m.t. aquest 2014 a la competició organitzada per The University of New Mexico Lobos
La Lone Star Conference (LSC) es la conferència atlètica americana que engloba els centres de Texas, Oklahoma i Nou Mèxic, i que és afiliada a la National Collegiate Athletic Association (NCAA).