Arnau Erta Majó, 7"60 en 55m.t. a Lubbock (Texas), nou rècord d'Espanya Sub-23.

Arnau Erta Majó (WTAMU) al Texas Tech Open 2014. Lubbock, TX.
Arnau Erta Majó va competir per primer cop als Estats Units. El lleidatà participà, el 17 i 18 de Gener, en la prova dels 55m.t. i en el relleu 4x400m.ll. representant la West Texas A&M University en el Texas Tech Open a la localitat texana de Lubbock.
Arnau començà competint el divendres en els 55m.t., prova no habitual a Europa, però que té una llarga tradició als EEUU. En les eliminatòries es classificà en 5a posició amb un temps de 7"71, posició que repetí en les semifinals, rebaixant la seva marca fins els 7"63. Ja a la final, Arnau marcà un nou rècord d'Espanya Sub-23 i de Catalunya Absolut al tancar el crono en 7"60. L'actual rècord d'Espanya Absolut encara és en possessió de Javier Moracho amb 7"22 fets als EEUU el 1982.
El dissabte Arnau també es va ajudar el seu equip en la prova dels relleus 4x400m.ll. La singularitat de l'espectacular pista de la Texas Tech University a Lubbock, obliga a córrer tota la prova en corba, ja que aquesta instal·lació compta amb un pista circular en un segon nivell, per la que es porten a terme les proves superiors als 60m. La resta de proves es desenvolupen en l'espai del pis inferior.
Marques a banda, aquest ha estat el millor inici de temporada dels darrers anys per al lleidatà, que en la primera de les proves del calendari ja ha corregut al seu millor nivell. El proper repte serà rebaixar la seva marca personal en la prova dels 60m.t. (8"11), veritable objectiu de la campanya indoor. Aquest proper divendres tindrà la primera oportunitat en l'UNM Cherry & Silver Collegiate Invite que tindrà lloc a l'Albuquerque Convention Center d'Albuquerque (New Mexico).

Comentaris

Entrades populars