Laia Resa i Caleb Amigó pugen al podi a Mataró i Maials.

Laia Resa i Caleb Amigó, amb llurs trofeus obtinguts a Mataró i Maials, respectivament.
El passat diumenge va tenir lloc el Cros de Mataró, organitzat pel G.A: Lluïsos de Mataró, i segona prova del Gran Premi Català de Cros Cadet, Juvenil i Júnior que ha de servir per confeccionar la selecció catalana d'aquestes categories que ha de participar en el Cros Internacional Juan Muguerza d'Elgoibar. En ell va tornar a participar la cadet Berta Cabanas Tirapu (FCB), que no va millorar la 4a posició de l'anterior cros, el de Santa Coloma de Farners, però que igualment va recollir uns punts que finalment poden ser determinants. La de Claverol de la Pobla va ser 8a del total i es manté en el grup d'atletes seleccionables.
En el mateix esdeveniment, però en categoria Infantil, Laia Resa Enric competí per primer cop aquesta temporada, tot defensant els colors del Club Atlètic Igualada (CAI) i fent un molt bon paper. La jove trempolina assolí la segona posició en una arribada que es va resoldre a l'sprint.
El proper cap de setmana, ambdues corredores, prendran part, un any més, a la clàssica Jean Bouin.
Mentre, el mateix diumenge, Caleb Amigó Àlvarez (Alpicat Runners), repetia la mateixa posició assolida la setmana passada a la Cursa del Sant Crist de Balaguer, al ser 2n en categoria M2, 6è de la general, als 10km de la 9a Cursa Popular de la Penya Barcelonista La Societat, també coneguda com la Cursa de l'Oli de Maials. Caleb realitzà un temps de 34"54 en una prova endurida pel vent i l'aigua, i que un cop més dominà Alexandre Tàssies.