Promeses d'Or, Argent i Bronze

Paula Martínez, Alba Casanovas i Arnau Erta amb les seves medalles
El proppassat 29 i 30 de Juny, els atletes de la categoria sub-23 competien en el Campionat d'Espanya Promesa a Mataró (Maresme). 3 atletes del grup i Arnau Erta Majó hi prenien part amb el repte de lluitar per les medalles. Finalment podem parlar d'èxit total, ja que 3 dels 4 participants han obtingut el merescut premi a llur treball i esforç durant tota la temporada.
L'OR: Alba Casanovas Muntada (FCB), malgrat realitzar una de les pitjors curses de la temporada, aconseguí vèncer en els 400m.t. amb uns discrets 1'01"88, revalidant l'or que ja va assolir en categoria júnior l'any passat a Avilés. La de Súria no va trobar el ritme idoni en cap moment, la qual cosa propicià que les seves rivals anessin retallant l'avantatge que Alba establí en els primers 200m. Però, sobre la línia d'arribada, Alba conservà la primera posició i per tant el campionat, que, al cap i a la fi, és el que importa.
L'ARGENT: L'asturiana establerta a Lleida, Paula Martínez Cacheiro (FCB), després 2 difícils anys en els que ha lluitat durament per recuperar la seva lesió de menisc, ha tornat a pujar al podi d'un estatal. A Mataró ha estat 2a als 10.000m.m. amb uns esperançadors 51'37"51 (MMT) que semblen entreveure la llum al final del túnel.
EL BRONZE: Com en el cas de Paula, Arnau Erta Majó (FCB) també ha aconseguit la seva primera medalla espanyola en categoria promesa. El tanquista lleidatà estava acostumat a pujar als podis estatals en les categories cadet, juvenil i júnior, però aquests es resistien en categoria sub-23. A Mataró s'ha trencat la dinàmica i a més ha assolit la seva millor marca personal amb 14"43 (+0,0). Arnau és en un bon moment de forma, i aquesta pot ser la medalla que estableixi el punt d'inflexió.
A més dels esmentats medallistes cal destacar també l'actuació d'Ester Montaner Novellón (CAI), qui no va poder cloure la prova dels 10.000m.m. al ressentir-se de la distensió de lligaments que patí en el seu turmell esquerre fa prop d'un mes. La de Piera va ser molt valenta i no va voler deixar passar l'ocasió per intentar-ho, però la realitat és molt tossuda, i la seva articulació va dir prou passats 3km. Acaba així una temporada en la que l'atleta del Club Atlètic Igualada ha recollit bons resultats malgrat les dificultats que ha tingut per seguir els entrenaments.