Arnau Erta i Alba Casanovas, campions de Catalunya. Paula Martínez, bronze.

Arnau Erta, Paula Martínez i Alba Casanovas, medallistes al Campionat de Catalunya Absolut 2013
Tres dies després del Campionat d'Espanya Promesa tornàvem a la capital del Maresme, en aquesta ocasió per afrontar el Campionat de Catalunya Absolut-Míting Ciutat de Mataró. Els nostres protagonistes eren els mateixos que el darrer cap de setmana, els blaugranes Arnau Erta, Alba Casanovas i Paula Martínez, els quals, si a l'estatal sub-23 portaven a terme una destacada actuació, en aquesta autonòmic també han sobresortit amb llum pròpia. 
Els tanquistes Arnau Erta Majó i Alba Casanovas Muntada han pujat a lo més alt del podi per proclamar-se campions de Catalunya en categoria absoluta. El lleidatà ha tancat el crono en 14"64, amb un vent contrari d'1,2m/s, una malaurada constant aquesta temporada, en la que, pràcticament, encara no ha pogut córrer cap prova amb vent favorable. Per la seva part, la surienca també s'ha imposat en la prova llarga de les tanques amb la seva segona millor marca de la temporada, 1'00"98, desprès de córrer amb millor ritme que el darrer cap de setmana en l'estatal, prova en la que va arriscar massa els primers 200m.
Per la seva part, la marxadora Paula Martínez Cacheiro (FCB) també ha pujat de nou al podi, ara en la prova dels 5000m. marxa. L'asturiana ha fregat la seva marca de la temporada al realitzar 24'41"96, temps que l'ha permès assolir una meritòria medalla de bronze, darrera de dues grans de la marxa espanyola, les internacionals absolutes Raquel González i Beatriz Pascual.
Ara tots els esforços es centraran en la preparació del proper Campionat d'Espanya Absolut que tindrà lloc a la localitat madrilenya d'Alcobendas els dies 27 i 28 de Juliol, i on els lleidatans esperen portar a terme una bona actuació, que els atansi als llocs de privilegi.

Comentaris

Entrades populars