3 noves medalles de Luis Lahoz en l'estatal de veterans

Luis Lahoz Betés (Lleida UA) tanca una gran temporada amb tres noves medalles, dues d'or i un altra de bronze, en la categoria M60 del Campionat d'Espanya d'atletisme a l'aire lliure de veterans que va tenir lloc el passat cap de setmana 13 i 14 de Juliol a Vitòria
El lleidatà s'emportà el triomf en la prova dels 800m.ll. amb un temps de 2'22"74 (MMP), i en els 1500m.ll. amb una marca de 4'46"73 (MMP). Després d'aquestes victòries en Lluís encara va tenir forces per assolir la tercera posició en la prova dels 5000m.ll. amb un crono de 18'31"13. Malgrat l'exigència de l'empresa, el veterà esportista es va penjar un nou bronze.
Amb aquest nova exhibició, el nostre company d'entrenament dona per acabada aquesta excel·lent campanya, en la que s'ha penjat al coll la medalla d'argent com a sots-campió d'Europa de 1500m.ll. indoor, 5 ors en campionats d'Espanya: 1500PC-3000PC-800-1500-10000, 1 bronze estatal en 5000m.ll., 4 ors autonòmics: 1500PC-3000PC-1500-5000 i l'argent del sots-campionat de Catalunya en 800m.ll. Un total de 12 medalles que deixen ben a les clares el potencial d'aquest corredor que, fins aquest 2013, centrava tota la seva activitat atlètica habitual en la ruta, però que ha descobert en la pista el complement ideal.