Laia Resa, sots-campiona de Catalunya en 3000m.ll. i Alba Casanovas MMP en 400m.t.

Alba Casanovas, 1'00"40 (MMP) en els 400m.t. del Torneig Federacions a Avilés (Asturies), representant Catalunya.
El darrer cap de setmana ens ha deixat bones notícies, de mà de tres atletes femenines del grup. 
A Avilés, la blaugrana Alba Casanovas Muntada, representant la selecció catalana absoluta d'atletisme en el Torneig Federacions, rebaixava la seva marca personal en els 400m.t. al marcar un crono d'1'00"40. La promesa surienca era tercera darrera dos inabastables atletes, la marroquina Lamiae Lhabze, que corria per Andalucia i realitzà 57"33, i la representant madrilenya Laura Natalí Sotomayor, que corria en 58"08. Cal dir, que finalment, Catalunya fou la campiona del Torneig, tan el categoria masculina com femenina. Ara resta afrontar el proper 29 i 30 de Juny, el Campionat d'Espanya Promesa a Mataró i el dimecres següent el Campionat de Catalunya Absolut a la mateixa localitat. En aquestes dues proves l'Alba haurà de lluitar per el podi i per rebaixar la seva marca, amb el màgic i ambiciós objectiu de córrer per sota 1 minut, i qui sap si obtenir així el passaport pel Campionat d'Europa Sub-23

Laia Resa, sots-campiona de Catalunya Infantil
El mateix dissabte, la trempolina Laia Resa Enrich (Lleida UA) competia a Tarrgona en la final dels 3000m.ll. del Campionat de Catalunya Infantil. Laia realitzava una cursa perfecta, sempre en el cap de la prova lluitant amb la favorita, l'atleta del Canaletas Elia Saura, qui finalment fou la guanyadora. Laia assolia el sots-campionat amb una excel·lent marca de 10'58"60, rebaixant el 11" el seu darrer registre, i essent la primera atleta del 2001. D'aquesta manera reconqueria la medalla d'argent que ja es penjà la temporada passada en la prova aleví dels 2000m.ll. Després d'aquesta darrera prova, arriba per la Laia l'hora de descansar i gaudir de l'estiu. La propera temporada, en la que encara serà infantil, ja es dibuixa a l'horitzó.

El diumenge era l'hora de Berta Cabanas Tirapu (FCB) la de Claverol de la Pobla arribava a la final dels 3000m.ll. del Campionat de Catalunya Cadet minvada de forces, amb poques possibilitats de podi després d'un important període d'inactivitat, arrel de diversos problemes físics. Malgrat saber que no era la mateixa que recollí diversos triomfs en la campanya d'hivern (bronze en l'autonòmic de Cros, seleccionada amb Catalunya per al Cros Internacional d'Elgoibar i el Campionat d'Espanya de Cros i bronze en 3000m.ll. a l'autonòmic cadet indoor), Berta lluità de principi a fi i assolí un meritori 5è lloc, encara que lluny dels seus millors registres. Un cop finalitzada la temporada, sense intenció de participar en l'estatal, com en el cas de la Laia, només queda descansar i carregar-se de nou d'ilussió per a la temporada cadet del proper any, que segur que serà millor.



Comentaris

Entrades populars