Ruta, ultra trail, marxa i velocitat, protagonistes durant el cap de setmana

Comella i Diop a la XIII Cursa Vila d'Almacelles
De nou els nostres runners han recollit bons resultats en les diverses proves de ruta que han tingut lloc el darrer cap de setmana. A la IV edició dels 10km de Fraga, Ferran Bochaca Sabarich (FCB) arribava en 2n lloc amb un temps de 33'31", mentre que Caleb Amigó Álvarez (Ja arribaré) creuava la meta en 4a posició, essent, al mateix temps, el vencedor en la categoria de veterans amb un crono de 35'03". Llàstima que el d'Alpicat hagués d'aturar-se en plena cursa per recuperar el xip que havia perdut al descordar-se-li la sabatilla, contratemps que, evidentment, influia en el registre final. Bon resultats també de Luís Lahoz Betés (Last Zankada), 13è de la general i 4t veterà amb 36'48" i de Josep Maria Calucho Solé (Last Zankada), 27è i 11è veterà amb 38'59". A la VI eidició de les curses escolars Mercoequip, que paral·lelament tenien lloc a Fraga, Laia Resa Enrich (Lleida UA) s'imposava a la cursa de 1400m. Mentres, a la XIII Cursa de Fons Vila d'Almacelles, Miquel Comella Pera (Ja arribaré) s'enduia el triomf davant els seus veïns amb un temps de 34'28". A la mateixa cursa Mustapha Diop (Esports Pifarré) arribava en 4a posició, 2n en categoria M2, amb un crono de 36'05". 
El dissabte 18, el Joan Carles Grau Bermejo (AA Xafatolls) emprava 19h02' en cloure els 99Km de l'Ultra Trail Coll de Nargó. El fred, la pedra, l'aigua i la neu van endurir encara mes la prova, incrementant el patiment dels participants, el 40% dels quals ni tan sols va poder acabar-la. Però les inclemències no van poder amb el nostre company, que finalment fou el 32è, 10è en categoria de veterans masculins, sumat una altra Ultra al seu currículum.

Paula Martínez, en segon terme, vencedora a la Divisió d'Honor
Ja a la pista, el cap de setmana venia carregat de diverses actuacions a la 2a jornada del Campionat d'Espanya de Clubs. En la Divisió d'Honor Femenina, destacada actuació de Paula Martínez Cacheiro (FCB) vencedora de la prova dels 5000m. marxa a l'encontre de Serrahima. L'astuariana guanyava la prova i rebaixava encara més el seu millor registre de la temporada, fins deixar-lo en 24'40"38. A aquesta excel·lent notícia també cal afegir la victòria d'Alba Casanovas Muntada (FCB) en la prova dels 400m.t. del mateix encontre. La de Súria també realitzava la millor marca de la temporada al tancar el crono en 1'01"66, tot i còrrer pel carrer 1. Per la seva part, Diego Altemir Aguilar (Hinaco Monzón) era segon en la prova dels 400m.t. de l'encontre de Primera Divisió Masculina celebrat a la pista d'Anoeta, fent un temps de 56"85, mentre que Mireya Olivers Buil (Hinaco Monzón) també quallava una destacada actuació al ser 3a en els 100m.ll. de l'encontre de Primera Divisió Femenina disputat a l'Hospitalet, amb un crono de 12"51, però amb vent excesiu.
Sigui com sigui, els nostres atletes semblen agafar el punt necessari de forma per afrontar els Campionats Individuals que tot just han d'arribar.

Comentaris

Entrades populars