Bons resultats a la Cursa Popular de Balàfia i als Campionats de Clubs

Ferran Bochaca (FCB) i Caleb Amigó (Ja arribaré!) al més alt del podi de la Cursa Popular de Balàfia 2013
Tot just fa un més que finalitzà la temporada de cros i pista coberta i ja tornem a ser en mig de la voràgine competitiva. La setmana passada començà el Campionat de Catalunya de Clubs, i aquesta ha vist l'inici del Campionat d'Espanya de Clubs. Els nostres atletes han estat convocats per llurs clubs: FC Barcelona, CA Igualada, Lleida UA, Hinaco Monzón.... i, malgrat no ser en el seu millor moment de forma, els bons resultats han començat a aflorar. Entre tot el reguitzell de marques cal destacar les de: Diego Altemir Aguilar (Hinaco Monzón), que ha pulveritzat el seu anterior registre en 400m.t. (57"49) deixant la seva nova MMP en 56"08, tot i competir en un dia plujos i pel carrer 1 a Osca, a la primera jornada de la Primera Divisió Espanyola; La d'Alba Casanovas Muntada (FCB), que s'ha imposat amb facilitat en els 400m.t. de la primera jornada de la Divisió d'Honor a Saragossa amb uns bons 1'02"60; I la de Paula Martínez Cacheiro (FCB) que després de 2 anys amb problemes, torna a encarar el camí. L'asturiana tancà el crono en 25'41"93 en 5000m. marxa al ser segona en el mateix encontre a la capital aragonesa.
Laia Resa, Campiona Catalana Escolar de Cros
A Lleida, i malgrat la pluja regnant, alguns membres del grup de ruta van participar amb èxit a la Cursa Popular de Balafia. Ferran Bochaca Sabarich (FCB) es va endur el triomf absolut, seguit de Caleb Amigó Álvarez (Ja arribaré!). El de La Pobla va marcar un temps de 33'58", que hagués pogut ser bastant inferior de no haver-se equivocat i realitzat uns 300m de més quan era al parc de La Mitjana. Aquest error va permetre a Caleb, company seu d'entrenament, arribar a menys d'un minut d'en Ferran, al fer 34'42". Mustapha Diop (AA VV Balàfia) va ser el 10è amb 37'16", i Manel Oliva Leal (Last Zankada) el 19è, amb 37'54".
El mateix diumenge, Laia Resa Enrich es proclamava campiona de Catalunya aleví escolar de cros sobre l'enfangat circuit d'Olvan (El Berguedà). La més petita del grup representà amb èxit el Col·legi Maria Immaculada de Tremp, sumant un triomf més al seu curt però reeixit currículum.
No voldria tancar la informació d'aquest darrer cap de setmana sense mencionar la gran actuació de Genís Comella Pera (CAI) en la passada Cursa de Bombers de Barcelona. En la seva primera cursa de 10km en ruta, el juvenil d'Almacelles va ser segon en categoria júnior amb uns fantàstics 34'59" (MMP).

Comentaris

Entrades populars