Luís Lahoz, sots-campió d'Europa Indoor dels 1500m.ll. M60

Luis Lahoz (ESP) sots-campió d'Europa de 1500m. veterà M60
Luís Lahoz Betés (Lleida UA), l'atleta més veterà del grup, ha estat el clar protagonista del cap de setmana, al proclamar-se sots-campió d'Europa Indoor M60 dels 1500m.ll. amb una marca de 4'49"86 (MMP), en els transcurs del 9è Campionat Euopeu d'Atletisme de Veterans disputats a Donostia. L'atleta lleidatà tanca la temporada d'hivern com a Campió de Catalunya i d'Espanya Indoor dels 1500 i 3000m.ll., i amb aquesta magnífica medalla d'argent europea com a brillant colofó. Aquest metall hagués pogut no ser l'ùnic obtingut en el certàmen europeu, si l'organització no hagués fet cas omís de la modificació de marca que Lahoz presentà per tal de participar en els 3000m.ll. El lleidatà hagué de córrer la sèrie més lenta d'aquesta prova, quan el seu nivell i marca li peremetien participar en la sèrie on participaven els favorits. Malgrat guanyar la prova amb un marge de 12", això no fou suficient per pujar al podi, i Luís s'hagué de conformar amb la 6a posició.
En el Campionat de Catalunya de 10.000m.ll., el també atleta veterà Miquel Comella Pera (CAI) tingué una destacada actuació al proclamar-se campió en la categoria M45, establint una nova millor marca personal en la distància amb un temps de 34'24"78. El d'Almacelles va dominar la prova des del principi en la seva estrena en la distància. En la prova promesa, Ferran Bochaca Sabarich (FCB) també pujà al podi al ser 3r amb 32'21"68 (MMP). A partir del 6è quilòmetre, i quan era en segona posició, el de la Pobla de Segur va patir molèsties musculars. Aquest contratemps va fer que caigués fins la 3a posició, però al menys va poder assegurar el podi, i guanyar una medalla més per enriquir el seu currículum.

Miquel Comella (CAI) campió de Catalunya M45 de 10.000m.ll.