Lahoz, Comella i Amigó, pòdiums veterans



Luis Lahoz Betés (UA Lleida) i Miquel Comella Pera (CAI) han tornat del Campionat de Catalunya Indoor de Veterans amb tres medalles. En Luís s'ha emportat dues medalles d'or en la categoria M60-64, una en la prova dels 1500m.ll. amb un temps de 4'57"86 (MMP), i l'altra en la dels 3000m.ll. amb 10'31"87 (MMP). Per la seva part, Miquel ha obtingut el sots-campionat de Catalunya també en la prova dels 3km sota sostre, amb una marca de 9'40"38 (MMP), en la categoria M45-49. Un gran èxit per aquests atletes veterans, que ara encaren amb ilussió la propera cita, el Campionat d'Espanya Indoor de Veterans que tindrà lloc aquest proper cap de setmana a la pista coberta de Saragossa. La setmana següent també afrontaran el Campionat d'Espanya de Cros de Veterans a Granollers, per acabar a Donosti amb el Campionat d'Europa Indoor de Veterans que es disputarà el 19 al 24 de Març.
Un altre veterà del grup, Caleb Amigó Álvarez (Ja arribaré) també ha tingut una destacada actuació a la Cursa de 10km de Balaguer celebrada aquest passat diumenge 24 de Febrer. L'atleta d'Alpicat va pujar al segon esglaó en la general, 1r veterà, assolint una nova millor marca personal en la distància, al marca uns destacables 33'55". A la mateixa prova també hi participà Manel Oliva Leal (Last Zankada) qui, mermat per unes molèsties al bessó, arribà en 23è posició, amb un temps de 37'50".
Per acabar també esmentarem la meritòria 43a posició de Genís Comella Camats (CAI) al Campionat d'Espanya de Cros per Clubs en categoria juvenil. El d'Almacelles quallà una bona actuació, essent el primer atleta del seu club en arribar a la meta, i el 6e català de la general.

Comentaris

Entrades populars