Estrena en Indoor i continuïtat en Cros

Genís Comella Camats (545) al Cros Internacional d'Elgoibar
Fins aquest cap de setmana no hem començat a competir sota sostre. Atletes del grup s'han desplaçat a Sabadell per competir a la Pista Coberta de Catalunya, tan dissabte com diumenge. El primer en fer-ho era Eduard Baró Atienza (Lleida UA) que el dissabte 12 de Gener corria els 60m.ll. al Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 marcant 8"09 (MMP). 
El dia següent i pel que fa a aquesta temporada, altres velocistes del grup també s'estrenaven en les proves organtizades per la Federació Catalana d'Atletisme. En els 400m.ll. del control absolut de la  Alba Casanovas Muntada (FCB) i Diego Altermir Aguilar (Hinaco Monzón). La surienca corria en 57"28, una marca encara lluny del seu millor registre, però que donem per molt bona, si tenim en compte els problemes físics que ha arrossegat durant el passat mes de Desembre, que no l'han deixat entrenat en plenitud. Ara només pot anar a millor, doncs aquesta competició ha servit per agafar confiança. En canvi, nova MMP per a l'atleta aragonès, especialista en 400m.t., que a les primeres de canvi ha rebaixat el seu antic registre en més de mig segon, deixant-lo en 52"65, i que sembla predir una millor prestació més endavant. En la mateixa jornada de matí, Mireya Oliver Buil (Hinaco Monzón) no aconseguia baixar dels 8"17 en els 60m.ll., i per tant, també lluny de les seves possiblitats. Esperem que retorni amb regularitat als entrenaments i aquest marca sigui ampliàment rebaixada. Per últim, també destacarem l'actuació del tanquista Arnau Erta Majó (FCB), entrenat, com ja sabeu, per Ascensión Ibáñez, feia MMP al guanyar la prova dels 60m.t. amb 8"22, i deixant molt bones sensacions.
Diego Altemir als 400m.ll. Indoor
Per la tarde, en el Campionat de Catalunya de Clubs "B", Ramon García Seuma (Lleida UA) tornava a les pistes després d'un període molt complicat, en el que ha superat una operació pel trencament dels lligaments creuats del genoll i una posterior lesió als isquiotibials. Durant aquest temps ens hem pres les coses amb calma, anant poc a poc, fins recuperar completament aquest excepcional velocista. Ahir, en la seva primera cursa de 60m.ll., realitzava uns bons 7"16, que li permeten encapçalar, de moment, el rànking català júnior de la distància. El marge de millora encara és ampli.
No gaire lluny de la zona esportiva de Sant Oleguer, al circuit de camp a través del Parc de Catalunya de Sabadell, Laia Resa Enrich (Lleida UA) realitzava una destacada cursa en la prova infantil del 52è Cros de Sant Sebastià, arribant en segona posició a la meta. Mentre, a centenars de quilòmetres, 3 companys més del grup, també quallaven una bona actuació en el Cros Internacional d'Elgoibar, formant part de la Selecció Catalana de camp a través convidada a participar-hi. Berta Cabanas Tirapu (FCB), al ser cadet de primer any havia de competir com infantil, creuant la meta en una magnífica 4a posició, i segona catalana. A la prova juvenil masculina, Genís Comella Camats (CAI) assolia una molt destacable 15a posició, essent el primer català en arribar a la meta, competint, per tant, a més alt nivell que en les darreres proves realitzades a casa nostra. Per últim, la júnior Isma Neggazi Meslek (CAI) també realitzava una gran actuació al ser 11a classificada, i segona catalana a la línia d'arribada. Malgrat tot, el més important han estat les dues jornades d'esport i convivència que els 3 han pogut gaudir  lluny de casa, mercès a l'esforç realitzat els darrers mesos en llurs entrenaments. Esperem que lo millor encara sigui per arribar. Felicitats!

Comentaris

Entrades populars