Acomiadar l'any amb Millor Marca Personal

Membres del grup i amics runners a la Sansi de Lleida
Un any més alguns dels nostres atletes han acomiadat el 2012 corrent en alguna de les curses de Sant Silvestre organitzades a Ponent. La majoria ho han fet en la prova que ha tingut lloc a la capital del Segrià. Els quasi 1000 participants de la 19a edició de la cursa atlètica van discórrer pel circuit que sortia i arribava a la plaça de Cervantes la tarde del 31 de Desembre.
Berta Cabanas Tirapu
La cursa va permetre a quasi tots ells tancar l'any amb una millor marca personal en la distancia dels 10km en ruta. Moustapha Diop (Esports Pifarré) va ser el més destacat, essent el 13è (6è M1), i fent MMP al realitzar un crono de 35'03". El següent atleta del grup en creuar la línia de meta era Toni Sabaté Ribes (Alpicat's Runners), 43è (21è M2) amb 37'19", disputant l'arribada a l'esprint amb Manel Oliva Leal (Last Zancada), que va ser 44è (23è M1), amb una MMP de 37'21" . Josep Maria Calucho Solé (Last Zancada) creuava la meta en 63è (28è M2) posició amb una MMP de 37'59", mentres que molt prop seu ho feia Josep Solé Llevot (CA Bellvís) 71è (31è M2) amb una nova MMP de 38'30. El darrer company en passar la línia d'arribada davant l'edifici d'Hisenda van ser Joan Carles Grau Bermejo (CA Xafatolls), 524è (234è M2) amb una MMP de 47'44", tot i ser perjudicat per una molestia a l'abductor.
A l'hora, a la Sansi del Pont de Suert, la més freda de Catalunya, participava la cadet Berta Cabanas Tirapu (FCB) qui no contenta amb imposar-se a la prova absoluta, establia un nou rècord de la prova amb una MMP de 19'32" en els 5km de la prova. Una excel·lent marca que deixa ben a les clares el potencial d'aquesta jove atleta del Pallars. Felicitats a tots! Esperem que durant el 2013 continuin els èxits i puguem cel·lebrar altres rebaixes en les vostres marques pesonals.