Segueix la ruta, arriba el cros!

Miquel Comella, a l'esquerra, vencedor al Cros de Santa Coloma de Farners en veterans 45-54
Només han passat 7 dies i de nou he de fer una crònica d'allò més destacat pel que fa a les competicions on han participat membres del grup. El calendari comença a ser exigent i no dóna treva.
El diumenge 4 de Novembre tenia lloc a la capital del Segrià la 20a edició de la Mitja Marató Ciutat de Lleida. El Gimnàs Ekke agafa el relleu de l'Associació de veïns i veïnes de Balafia, que havia organitzat amb èxit les 19 primeres edicions de la cursa, per tal de convertir-la amb un referent dins el circuit de ruta català i espanyol. La cursa del 2012 tanca amb un bon nivell organitzatiu i molt bones sensacions de cara a properes edicions. En aquesta ocasió el nostre grup d'entrenament es presentava en l'esmentada cursa amb 5 del seus corredors. El primer en creuar l'arribada fou Mustapha Diop (Sicoris Club), que en el seu debut en la distància arribà en 18è lloc (15-M1), tot realitzant una marca d'1h19'32". Molt a prop seu arribà Manel Oliva Leal (Last Zancada), 32è (20-M1) amb un crono de 1h22'51". Josep Maria Calucho (Last Zankada) tancava la seva cursa en 45a posició (15-M2) i 1h25'05", i Pep Solé Llevot (Ja arribaré) era el 79è de la general (26-M2) amb una marca d'1h27'12". Cal esmentar que tots ells realitzaven la seva marca personal en la distància, malgrat ser encara en un període de càrrega, sense treball específic, la qual cosa encara ens deixa millor sabor de boca.

Sergi Carrero, 1r a Igualada
A la mateixa hora i data, a la localitat gironina de Santa Coloma de Farners tenia lloc el primer  dels 5 crossos que formen el circuit català que ha de servir per confeccionar la selecció catalana cadet, juvenil i júnior, que el proper 13 de gener participarà en el Cros Internacional Juan Muguerza d'Elgoibar. Berta Cabanas, Genís Comella i Isma Neggazi hi prenien part amb el repte d'assolir els primers punts que els permetin lluitar per una plaça en les esmentades seleccions. La blaugrana Berta Cabanas Tirapu, aconseguia una meritòria segona posició en la prova cadet femenina, i els primers 14 punts que li permeten encarar amb bones garanties els 4 crosos restants. El juvenil Genís Comella Camats (CAI) arribava en 12è lloc. Aquesta posició li atorga 4 punts en una de les categories més difícils. Per últim, la júnior Isma Neggazi (CAI) assolia una important 4a posició, i 12 punts, en una prova en la que participaren corredores de la talla de la mundialista Anna Quílez, o la campiona d'Espanya Núria Tió.
En la mateix cros competia Miquel Comella Pera (CAI), emportant-se la victòria en la categoria de corredors veterans d'entre 45 i 54 anys, essent, al mateix temps, 2n en la general de veterans. 
Per últim, i també coincidint en el temps, es disputaven sota la pluja els 10km Cituat d'Igualada. Els atletes locals Sheila Aviles Castaño (CAI) i Sergi Carrero Romera (CAI), s'imposaven en la categoria sub-23. Sheila era la segona de la general amb 39'54", mentre que Sergi arribava en 7è lloc amb 35'59". Destacables marques per aquests joves igualadins, estudiants a l'INEFC de Lleida.

Comentaris

Entrades populars