Xerrada tècnica a la 25a edició de la Marató de Mollerussa

A les 10'30h del proper diumenge 21 d'Octubre tindrà lloc la 25a edició de la Mitja Marató de Mollerussa. La prova partirà del camp de futbol municipal d'aquesta localitat per recòrrer el circuit que la uneix amb els municipis veins de Fondarella, El Poal, El Palau d'Anglesola i Bellvís, abans de tornar de nou a la capital del Pla d'Urgell per acabar en el seu parc municipal. Els corredors i les corredores també podran optar per competir en una cursa de 8km. Amb motiu d'aquest 25è aniversari, el dissabte 20 d'Octubre tindràn lloc tot un seguit d'actes organitzats pels responsables de la cursa. Entre aquests, cal destacar la realització de diverses curses infantils al Parc Municipal, així com la Fira del Corredor i 2 xerrades tècniques als locals del Pavelló Municipal.
A les 19h del dissabte, jo mateix seré l'encarregat d'impartir una d'aquestes xerrades, amb el títol: L'entrenament del corredor de fons. En ella intentaré concienciar els corredors de la necessitat de planificar el treball, donant a conèixer, a l'hora, els mitjans i els mètodes més emprats pels tècnics en la programació dels entrenaments de les curses de fons. L'altra xerrada anirà a càrrec de la Dra. Sílvia Carles, i tractarà sobre la Influència de les alteracions biomecàniques del peu en l'esport. 
Serà una bona ocasió per compartir experiències amb corredor/es populars, i espero que sigui una jornada profitosa per tots/es aquells/es que em vinguin a escoltar.

Comentaris

Entrades populars