Agafant impuls!

Ferran Bochaca Sabarich (FCB) als 10km Urbans de Manresa
Poc a poc van arribant les primeres competicions, aquelles on els nostres esportistes van agafant motivació i ritme de competició. Encara no és el moment de donar el millor que porten dins, però aquestes proves serveixen per trencar amb la monotonia dels entrenaments i buscar les sensacions que més tard els ajudaran a lluitar pels llocs de privilegi.
Berta Cabanas a la Cursa de les Dones
Aquest cap de setmana diverses proves han cridat la nostra atenció. La primera d'elles, cronològicament parlant, ha estat la XXXII Cursa de 10km del Sant Crist de Balaguer, on Caleb Amigó Álvarez ha estat el 5è de la classificació general i el 2n en categoria M3, amb un temps de 36'30". 
El diumenge, 5 atletes més del grup han participat en proves de cross i ruta, tot lluitant pels podi. Ferran Bochaca Sabarich (FCB) ha complert amb escreix en una ventosa 9a edició dels 10km Urbans de Manresa al classificar-se en una molt meritòria 5a posició, marcant un crono de 32'40", i essent el primer atleta sub-23 en arribar a la meta. Sens dubte un bon començament de temporada que esperem tingui continuïtat en els propers i importants crossos d'Atapuerca i Sòria, d'on ha de sortir la selecció espanyola per al Campionat d'Europa Júnior. 
A la mateixa hora, una altra atleta de La Pobla de Segur, la cadet Berta Cabanas Tirapu (FCB) competia a la VIII Cursa de les Dones a Barcelona, prova que ha batut el seu rècord de participació, amb més de 15000 inscrites. La jove pallaresa ha guanyat la cursa de 6'5km en la categoria de 12 a 15 anys amb un temps de 25'27", revalidant així el triomf que ja va assolir en l'edició del 2011 i classificant-se en una meritòria 17a posició de la general absoluta.
A Mollerussa, Mustapha Diop (Independent) i Isma Neggazi Meslek (CA Igualada) també s'han imposat en categoria masculina i femenia, respectivament, en el XV cross dels Esbufecs. A la mateixa prova, en Josep Ramón Solé Llevot (Esbufecs) ha estat 3r a la categoria M3. 
En resum, podem parlar d'un cap de setmana profitós, en el que els nostres esportistes han agafat l'impuls necessari per encarar els propers compromisos. Continuarem informant!
 

Comentaris

Entrades populars