Un Campionat d'Espanya Promesa per oblidar!

Arnau Erta a la semifinal de 110m.t. del Campionat d'Espanya Promesa 2012

El resultat en una prova de tanques és impredictible, i això és part del seu encant. Qualsevol atleta pot cometre un error que es tradueixi en caiguda, entrebanc, o altre problema que no el permeti rendir al seu nivell habitual. 
Aquest ha estat el cas de l'Arnau Erta Majó (FCB) en la prova dels 110m.t. del Campionat d'Espanya Promesa que ha tingut lloc a Toledo aquest diumenge 21 de Juliol. En el transcurs de la primera semifinal, i quan lluitava de frec a frec amb Pedro García i Julian Ortiz (Campió i Sots-campió a la final), l'Arnau es va entrebancar amb la 8a tanca, havent d'apartar amb les mans la 9a per tal de no impactar amb ella i caure. Com és evident, aquest fet no li va permetre la classificació per a la final, doncs no creuà la línia d'arribada, essent a més desqualificat per tirar la tanca amb les mans. Ara es fàcil dir-ho, però la cursa semblava anar en la línia adequada per realitzar marca personal, si tenim en compte els temps realitzats pels guanyadors, dels quals només el separaven unes lleus centèsimes. Un altre dia sortirà!
És un d'aquells moments difícils que te l'esport, però tampoc cal fer un gra massa. Ara arribaran d'altres competicions on demostrar la seva progressió, i sobretot, s'atansa el Campionat d'Espanya Absolut a Pamplona, el 25 i 26 d'Agost. A la capital navarresa, l'Arnau intentarà arribar a la final, objectiu que, sense proposar-se'l, ja va assolir la temporada passada. 
Tampoc va ser el campionat de l'Ester Montaner Novellón (CAI). L'actual campiona de Catalunya Promesa dels 10.000m. marxa no va poder estar al seu nivell per una tendinitis rotuliana en el genoll esquerre, que l'ha deixat minvada durant les darreres setmanes. La de Piera ja va acudir a Toledo amb seriosos dubtes sobre les seves possibilitats, i aquestes es van confirmar, de la pitjor de les maneres, quan l'Ester hagué d'abandonar en el 3r quilòmetre per dolor en l'esmentada articulació. Ara toca descansar, recuperar-se i atacar per tots els fronts la particularitat dels seus genolls genu valgos que, periòdicament, li dificulten els entrenaments.

Comentaris

Anònim ha dit…
Arnau es, fue y sera un gran atleta. Sus entrenadores deberian hacer una reflexion profunda de lo que le ocurre este año. Yo lo vi en Motril hace 3 años y me impresionó. He analizado el ranking de 110 mv y he observado que entre los primeros, casi ninguno destaco mucho de cadete y juvenil y al contrario los que destacaron de cadete y juvenil suelen bajar mucho a partir de promesa. Esto es una reflexion que puede estar equivocada. Le deseo a Arnau toda la suerte del mundo.

Entrades populars