Llorenç Sales i Arnau Erta, sots-campions de Catalunya Absoluts

Arnau Erta Majó (FCB), a la 2a semifinal dels 110m.t. del Campionat de Catalunya Absolut 2012
Llorenç Sales Ferré (Fent Camí Mislata) i Arnau Erta Majó (FCB), es proclamen sots-campions de Catalunya Absoluts a Granollers en 800m.ll. i 110m.t., respectivament.
Podi dels 110m.t. del català absolut 2012
El mig-fondista de les Terres de l'Ebre participà en la prova dels 800m.ll., sense dubte, la de més nivell de tot el Campionat, ja que en ella participaven atletes olímpics de la categoria del kenià Alfred Kirwa, medallista a Pequín, Mauri Surel Castillo (recordman cubà dels 1500m.ll.) o el sevillà Luís Alberto Marco. La cursa, era idònia per realitzar una bona marca, i Llorenç és actualment en l'estat de forma adient com per aprofitar-ho. Malgrat això, no hem sabut donar una bona queixalada al seu rècord personal, i el guany només ha estat de 13 centèsimes, deixant el seu millor crono personal en 1'48"70. Fer una rebaixa de temps sempre és bona noticia, i més si ve acompanyada d'un sots-campionat de Catalunya, però marxem amb la sensació de que ens hem quedat curts. Ara tot el nostre esforç es centrarà en la preparació del proper Campionat d'Espanya Absolut del proper 24 i 25 d'Agost a Pamplona, on mirarem de fer un bon paper en una de les proves de l'atletisme espanyol on es congreguen atletes amb més talent.
Per la seva part, Arnau Erta Majó (FCB), atleta encara en el primer any de la categoria promesa, també va assolir el segon esgraó del podi dels 110m.t., realitzant la seva millor marca de la temporada amb un temps de 14"62, per darrera del gran campió espanyol, Jackson Quiñónez, que imposà la seva llei en la prova amb un temps de 13"85 (-0.1). Un bon resultat pel jove lleidatà, que aquest mateix cap de setmana participarà en el Campionat d'Espanya Promesa que tindrà lloc a Toledo.

Comentaris

Entrades populars