Llorenç Sales, 1'48"83 (MMP) als 800m.ll., i Arnau Erta Campió Català Promesa dels 110m.t.

Llorenç Sales, en segona posició, als 800m.ll. del Meeting de Mataró 2012
La temporada ja és en la seva recta final. Els campionats van transcorrent i la majoria dels nostres atletes arriben a la fi de llur temporada amb la disputa dels campionats autonòmics i/o estatals. Aquest ha estat el cas de Camilo Ariel González (AAC) i Isma Neggazi (CAL). Com ja anunciàvem en la darrera noticia, ambdós van ser medallistes al Campionat de Catalunya Juvenil que va tenir lloc la setmana passada a Lloret de Mar. Allí van quallar una excel·lent actuació. Però aquest cap de setmana no han pogut ser a la mateixa alçada en el Campionat d'Espanya Juvenil que s'ha disputat a Aranjuez. Camilo ha estat molt a prop d'entrar a la final de doble hectòmetre, quedant-se a les portes, al ser 9è del comput general amb una millor marca de 23'02. No hem trobat l'encert necessari per que el jove cubà fos en les seves marques, les quals li haguessin donat accés a un lloc entre els finalistes. Però això no treu de qualificar la seva temporada com a molt bona.
Quelcom diferent ha estat el cas d'Isma Neggazi, qui abandonà en el transcurs de la final dels 5000m.ll. quan era lluitant amb les millors. El ritme de sortida va ser molt fort, però aquest fet no hauria de servir d'excusa per abandonar en una prova en la que la medalla de bronze, i si més no la quarta plaça, era a l'abast de la lleidatana. A l'Isma li falta molta experiència en curses d'alt nivell, i aquest primer campionat estatal  en pista segur que haurà estat una molt bona lliçó. Aquest fet però, no enterboleix la seva campanya, en la que ha aconseguit formar part, per primer cop, de la selecció catalana de cros, assistir al seus dos primers campionats estatals, en camp a través i aire lliure, i proclamar-se campiona de Catalunya dels 5000m.ll., liderant de pas el rànking català juvenil.
Arnau Erta, campió de Catalunya Promesa dels 110m.t.
L'actuació més destacada del cap de setmana, pel que fa als membres del grup, ha estat, sens dubte, la de Llorenç Sales Ferré (Fent Camí Mislata) en els 800m.ll. del Meeting de Mataró. Allí, el galerenc marcà la seva MMP en la prova curta del mig-fons amb 1'48"83. La seva actuació va ser valenta i decidida. Quant la llebre va cloure la seva feina al pas dels 500m, Llorenç va agafar el cap de la prova fins els darrers metres, en els que va ser superat per l'Alex Rodriguez Pitarch, que també va realitzar marca personal amb 1'48"63. Bravo pel galerenc establert a Lleida, que aquest any ha realitzat marca personal en 800 i 1500, tan a nivell indoor com aire lliure. Encara hi ha marge de millora, doncs la preparació va enfocada a assolir la millor performance al Campionat d'Espanya que tindrà lloc el proper 25 i 26 d'Agost.
Per acabar, una referència a la medalla d'or assolida per Arnau Erta Majó (FCB) als 110m.t. del Campionat de Catalunya Promesa realitzat a la pista del Prat de Llobregat. El lleidatà suma un campionat més al seu impressionant palmarès de 12 títols en les proves de tanques curtes (sumant campionats indoor i d'aire lliure) a l'impossar-se a la final amb un crono de 14"92 (-0,5)