Podi autonòmic per Diego Altemir i Berta Cabanas

Berta Cabanas (FCB) i Diego Altemir (Hinaco-Monzón)
El cap de setmana del 9 i 10 de Juny no ha estat molt prolífic en competicions pel que fa als nostres atletes. De fet, només 2 proves han vist participar a membres del grup, però això si, ambdues amb un resultat prou exitós. 
A Saragossa, el dissabte 9 de Juny tenia lloc el Campionat d'Aragó Júnior, i en ell, Diego Altemir Aguilar (Hinacó Monzón) deixava ben a les clares que continua sent el dominador dels 400m.t. de la categoria a nivell aragonès, doncs ja són 3 anys seguits que puja al calaix més alt. A la capital de l'Ebre, Diego s'imposava i de pas marcava el seu millor crono amb 57"39, assolint d'aquesta manera l'objectiu que ja feia dies que perseguia, l'obtenció de la mínima de participació per al proper Campionat d'Espanya Júnior que ha de tenir lloc a la localitat asturiana d'Avilès. Ara, sense el llast d'haver d'aconseguir aquest objectiu, esperem que el nostre amic pugui córrer amb la soltesa necessària per realitzar la marca que veritablement es mereix.
El mateix dia, i pràcticament a la mateixa hora, Berta Cabanas Tirapu (FCB) competia a la final del Campionat de Catalunya Infantil en la ventosa pista tarraconina de Camp Clar. Les marques assolides aquesta temporada per l'atleta de Claverol (Pallars Sobirà) ens deien que podia ser al podi, però calia certificar-ho, doncs els nervis ja l'havien apartat més d'un cop d'aquest objectiu. Però en aquesta ocasió, Berta va saber gestionar la situació, i malgrat una primera volta quelcom descentrada, realitzà uns darrers 600m a l'alçada de les seva qualitat, arribant en 3a posició a la meta amb uns excel·lents 3'10"89 (MMP). La benjamina del grup acaba la temporada amb 3 medalles: 1 Argent al Campionat de Catalunya Escolar Infantil de Cros, i 2 bronzes a nivell federat, en els 2000m.ll. del Català Infantil Indoor (7'04"69: MMP) i en els 1000m.ll. del Català Infantil a l'Aire Lliure (3'10"89: MMP).

Comentaris

Entrades populars