Destacada actuació del grup de fons a la Cursa de Templers 2012

Un any més, i ja són sis, els amics del Club Km 0 han organitzat amb èxit la Cursa dels Templers. El circuit de 10km, com ja sabeu, té la sortida i arribada a l'esplanada del Castell Templer de Gardeny, un marc que fa d'aquesta prova una del les més peculiars i atractives de les que tenen lloc a les Terres de Ponent. Si a aquest fet hi sumen la bona direcció de l'esdeveniment, la continuïtat i ressò de la cursa en propers anys és assegurada. Un argument que deu haver quallat amb força entre els corredors d'arreu, doncs aquest any han estat més de 1500 els participants. Enhorabona als organitzadors!
En l'edició d'aquest any, els nostre grup de corredors populars ha tingut un paper prou destacat. El millor ha estat en Miquel Comella Pera (Ja arribaré!) qui ha estat 7è de la general i 2n de la Categoria M4 amb un temps de 34'57". L'ha seguit molt de prop en Mustapha Diop (Esports Pifarré Team) que ha creuat la meta en 9a posició, essent el 3r de la categoria M-2, amb un crono de 35'17". El tercer classificat de la nostra particular cursa, ha estat Caleb Amigó Álvarez (Ja arribaré!), 18è de la general i 8è de la categoria M-3, amb un temps de 36'18". Finalment, Josep Solé Llovet (Esbufecs) ha estat el 93è a la general i el 10è a la categoria M4 amb un temps de 40'13".
Cal esmentar que tots ells han realitzat la seva millor marca personal en aquest cursa, la qual cosa és un motiu de satisfacció perquè revalida la línia de treball adoptada fins el moment. Per a mi és molt gratificant veure com, dia a dia, aquests 4 corredors s'esmercen amb il·lusió i esforç  per l'obtenció de llurs objectius. Segur que la temporada que ve ja podrem plantejar-nos fites més ambicioses. Moltes felicitats a tots 4!

Comentaris

Entrades populars