Bochaca i Montaner, Or als Campionats de Catalunya

Ferran Bochaca i Ester Montaner al Campionat de Catalunya Júnior i Promesa 2012
La temporada 2011/2012 fa passes agegantades vers el seu final. Aviat l'atletisme d'elit prendrà el protagonisme en els propers Campionats d'Europa a Helsinki i, sobretot, en els Jocs Olímpics de Londres 2012. Evidentment, els nostres atletes ho hauran de contemplar des del seu televisor. Com a molt, Alba Casanovas Muntada podrà gaudir, des de dins, del Campionat del Món Júnior que a partir del dia 10 de Juliol tindrà lloc a Barcelona. Només li falten 3 dècimes per assolir la mínima en els 400m.t. femenins, però un inoportú trencament fibril·lar a l'isquiotibial s'està encarregant de complicar l'objectiu. En tan sols una setmana, un cop finalitzat el proper Campionat d'Espanya a Avilés, sabrem el desenllaç. Necessitarem encert i sort per assolir la fita.
Ahir mateix, va tenir lloc el Campionat de Catalunya Júnior i el Campionat de Catalunya Promesa de 10.000m. marxa. 4 atletes del grup hi podien participar, però finalment només foren 2 els que ho van fer. Sergi Carrero Romera (CAI) no va participar en la final dels 3000m. obstacles per motius laborals, i Alba Casanovas Muntada (Avinent Manresa) tampoc hi va acudir per trobar-se en procés de recuperació de l'anteriorment esmentada lesió.
Així doncs van ser Ferran Bochaca Sabarich (FCB) i Ester Montaner Novellón (CAI) els representants del grup que van ser a Amposta, i els dos van complir amb escreix. El de La Pobla va guanyar el títol a la prova dels 5000m.ll. amb una marca de 15'34"76, mentre que la de Piera va fer el mateix en la final promesa dels 10.000m. marxa amb 54'57"20 (MMP).
Ara toca viatjar als Campionats d'Espanya respectius i recercar el millor resultat possible, que permeti cloure amb bon gust de boca aquesta difícil temporada per ambdós atletes. 
No haurem de tardar gaire per comprovar-ho, doncs aquest proper cap de setmana serem al primer Campionat d'Espanya d'aire lliure de la temporada, el de la categoria Júnior, que tindrà lloc a la localitat asturiana d'Avilès. Hi seran: Ferran Bochaca als 5000m.ll., Sergi Carrero en 3000m. obstacles, Diego Altemir en 400m.t., Mireya Oliver en 100m.ll. i Alba Casanovas en 400m.t., i com sempre us informarem puntualment dels resultats.

Comentaris

Entrades populars