XXX edició de la Cursa de Balàfia

Moustapha Diop, 3r a la Cursa de Balàfia
La Cursa Popular de Balafia ha arribat ja a la seva 30a edició. Organitzada per l'Associació de Veïns de Balafia, l'edició del 2012 ha estat, com en les anteriors edicions, un èxit d'organització. En Toni Baró i tot el seu equip, entre els que hi destaquen Josefina i Divina Farreny, Juli Markalain, Josep Maria Royan, Paquita Bello i tantes d'altres amistats, van saber donar bona resposta, un any més, a les necessitats de tots/es els/les assistents. 
La cursa popular va comptar amb la participació de més de 300 atletes, 3 dels quals eren membres del nostre grup. El resultat més destacat el va assolir Mustapha Diop (Independent), qui va arribar 3r a la línia d'arribada amb un temps de 35'34", per darrera Jaume Farré i Juan Luis Pérez. El corredor africà no va poder rendir al màxim nivell desprès d'una difícil setmana en la que es va veure mermat per algun problema de salut. Tenint en compte aquest fet, el resultat es pot qualificar de prou satisfactori.
Pel seu costat, Josep Ramon Sole (Independent), darrer membre que s'ha integrat al grup d'entrenament, creuà la línia de meta en 57a posició amb un crono de 41"57. En Josep és troba en ple procès d'aclimatació al nostre sistema de treball, però tenim la certesa de que aviat trencarà els seus registres personals.
La desil·lusió va arribar de la ma de Caleb Amigó (Independent), qui es trobava en un excel·lent estat de forma després de les darreres setmanes de treball. El d'Almacelles va sortir en el grup de cap, on es va mantenir fins que va patir una estrabada muscular quan tot just era en quarta posició. Ara només ens resta esperar la seva prompta recuperació, i que d'aquesta manera pugui afrontar les properes curses planificades.

Comentaris

Entrades populars