La Generalitat atorga disticions als millors esportistes i clubs lleidatans del 2011

Jonathan Gázquez i Quim Erta a l'entrega de distincions als millors esportistes lleidatans 2012
S'atansen les primeres competicions d'aire lliure. Les jornades de lliga catalana i espanyola, els controls, el Campionat d'Espanya Universitari, etc, seran les primeres presses de contacte amb la competició.
Mentre tots aquests i d'altres esdeveniments no arriben, el grup segueix entrenant per arribar amb el millor estat de forma a aquestes i d'altres fites. Això ens permetrà lluitar per destacar en la competició, i d'aquesta manera rebre el premi a tan d'esforç. 
Una d'aquestes distincions ens arriba cada més de Març de mans de la Delegació a Lleida de la Secretaria General de l'Esport. És l'acte de reconeixement dels millors esportistes i clubs lleidatans de la temporada  anterior. En ell es fa entrega  d'un diploma i de la reproducció d'una obra d'art d'un/a artista de Ponent, en aquesta ocasió del lleidatà Gabriel Pérez Bolaño. L'edició del 2012 (que reconeix els resultats de la temporada 2010-2011) ha estat la 9a, i ha tingut lloc en el claustre de la Biblioteca Pública de Lleida. Els nostres atletes sempre solen tenir un lloc entre els guardonats, que són els campions de Catalunya, medallistes dels Campionats d'Espanya i esportistes que han estat internacionals amb la selecció espanyola de la categoria juvenil a l'absoluta. Aquest any 2012 han estat distingits Paula Martínez Cacheiro (FCB), campiona de Catalunya, sots-campiona d'Espanya i participant a la final dels 5000m.m. del Campionat d'Europa Júnior 2011, Ramón García Seuma (Lleuda UA), Bronze al Campionat d'Espanya Juvenil Indoor en 60m.ll., el 2011 i Jonathan Gázquez Mouktadibillah (FCB), Campió de Catalunya i Bronze al Campionat d'Espanya Júnior Indoor en 800m.ll. 2011. Entre la resta d'esportistes que han estat guardonats també es troba Arnau Erta Majó (FCB), campió de Catalunya i d'Espanya en 60m.t. i 110m.t., i 9è al Campionat d'Europa Júnior 2011 en 110mt.
Espero que l'any 2013 també puguem ser-hi i recollir algun altre guardó, malgrat que cada cop la competència és més dura.


Comentaris

Entrades populars