Éxit esportiu i organitzatiu de la Cursa Bombers Lleida 2012

Caleb Amigó Álvarez (Ja arribaré) comandant el grup
El diumenge vaig poder gaudir, com espectador, de la segona edició de la Cursa Bombers Lleida. I dic gaudir perquè va ser tot un èxit de participació i organització. En tan sols dos anys, l'encert i dedicació de l'equip encarregat de tirar-ho tot endavant, encapçalat per l'amic Jordi Martínez, ha consolidat la prova dins els calendari de curses de ruta a les nostres contrades. La mostra és que 2500 corredors/es es van aplegar el diumenge al recinte firal dels Camps Elisis per, des d'aquest punt, realitzar els 10 km del circuit urbà traçat pels carrers i avingudes de Lleida. Ja el dia abans, més de 600 nens i nenes havien participat en la McDonald's Cursa Bombers Lleida Infantil.
Durant els dies precedents i el mateix cap de setmana del 17 i 18 de Març, tots els detalls van ser cuidats al màxim. La distribució dels dorsals; El marcatge del circuit; La delimitació i tancament de la zona de sortida i arribada, que no permetia cap tipus d'interferència del nombrós públic aplegat; La col·laboració de visibles llebres que marcaven el temps de pas als participants; L'existència de grups d'animació; Un servei clar i potent de megafonia, conduït per un spiker ben assabentat de tot allò relatiu a la prova; L'oferiment d'un nombrós servei de massatge; Una nodrida oferta comercial i d'esbarjo a l'Espai Village, amb una fira dedicada a l'àmbit del corredor, la salut i el lleure saludable, i l'àrea infantil de Lo Marraquet Solidari, que permetia a participants i acompanyants gaudir d'una bona estona amb els més menuts, etc. A més l'organització compta amb una pàgina web molt dinàmica, on es pot seguir allò referent a la cursa i l'organització de la mateixa. Tot plegat, perfecte.  Si hem de buscar algun però, aquest que escriu només pot fer referència al fet que els encarregats de la sortida no poguessin contenir l'ímpetu de la massa fins el moment exacte de la detonació de la pistola de sortida. Però no deixarem que aquest petit detall entelí una prova que es mereix un excel·lent, i que segur que encara buscarà sobrepassar el llistó l'edició de l'any vinent.
Pel que fa a allò més estrictament competitiu, cal esmentar la participació d'algun atleta del nostre grup i d'un nombrós grup d'amics i atletes que he tingut el plaer d'entrenar durant els darrers 30 anys. L'actuació més destacada fou la de Caleb Amigó Álvarez (Ja arribaré) que creuà la meta en 14a posició de la general i amb un temps de 35'13", pujant al podi com a 3r classificat de la seva categoria M-3.  També hi participa el júnior Erik Sivill Oller (L'Hospitalet), qui hagué de retirar-se amb molèsties. Entre els nostres amics la millor va ser la incombustible Meritxell Bonet, que s'imposà a la categoria femenina. També van poder veure sobre l'asfalt lleidatà a Jonathan Esteve, Jordi Ledesma, Juan Luís Pérez, Eduard Martínez, Nouredine Neggazi, Francesc Bonet, Xavier Areny, Susana Escolà, Ángela Castelló, i tants d'altres que anys enrere destacaren damunt el tartan. A tots ells la meva admiració i reconeixement.


Comentaris

Entrades populars