Conferències gratuïtes d'Entrenament i Nutricio Esportiva

El proper divendres 16 de Març, a les 20'00h, tindrà lloc la impartició de dues interessants conferències al Gimnàs Zenkiu de Lleida.
La primera d'elles tindrà el títol: Els mites a l'entrenament de resistència popular: una perspectiva científica, i serà conduïda pel Dr. en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, i professor de l'assignatura d'Entrenamients Esportiu a la Universidad Europea de Madrid, el lleidatà Jonathan Esteve Lanao.
La segona, amb el títol: Nutrició i suplementació per al rendiment als esports de resistència, serà dirigida per Diego Moreno Pérez, llicenciat també en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i Màster en Entrenamient i Nutrició per a esportistes a l'Escuela de Estudios Superiores Real Madrid.
Us recomanem especialment aquest acte en el que el Dr. Esteve, d'una manera divulgativa i amb exemples de l'entrenament quotidià, revisarà mites que tenen els esportistes de resistència respecte als beneficis o contraindicacions per a la salut de la pràctica d'aquests esports a nivell popular. Per la seva part Diego Moreno ens presentarà les pautes principals a tenir en compte per a una nutrició i hidratació adequada en esportistes de resistència. Així mateix es revisa el paper de la suplementació en relació a l'entrenament. No us ho perdeu!

Comentaris

Entrades populars