Llorenç Sales es queda molt a prop.

Llorenç Sales (222) al capdavant de la segona semifinal dels 1500m.ll.
Ha faltat molt poc! Llorenç Sales Ferré (Fent Camí-Mislata) va estar a punt d'arribar a la final dels 1500m.ll. indoor, en la que era la seva primera intervenció en un Campionat d'Espanya Absolut. Feia dies que els resultats dels entrenaments ens deien que tenia els recursos suficients per accedir-hi, que podia lluitar per fer-se amb una plaça entre els 9 millors, i així accedir a una de les finals amb més nivell d'aquest campionat. Però es clar, una cosa es poder, i una altra de molt diferent és fer-ho. 
Durant la segona jornada del dissabte 25 de Febrer tenien lloc les semifinals dels 1500m.ll. A la final progressaven els 3 primers de cada una de les dues curses i els 3 millors temps. Llorenç corria a la segona semifinal. La primera cursa havia anat força ràpida, i Diego Cuadrado tancava els temps que donaven accés a la final amb 3'49"43, una marca a l'abast del galerenc. Però vet aquí que la segona semifinal va imprimir un ritme lent de sortida. Els favorits, principalment Bustos i Quesada, es van encarregar de frenar el ritme, sabedors que  el mes normal era que ells i Alvaro Rodríguez asseguressin la classificació per llocs. Llorenç va veure aviat el perill que corria, però no va ser a temps de redreçar la situació. Tampoc va rebre cap ajuda per fer-ho. Quan es va decidir a tirar del grup ja havien passat uns valuosos 600m, i el temps perdut era difícilment recuperable. Va ser valent, i finalment arribà en 4a posició amb un temps de 3'56"43, a tan sols 2 dècimes d'Alvaro Rodríguez, 3r classificat, i a 8 dècimes del guanyador, David Bustos.
Malgrat la lògica decepció inicial, un cop analitzat tot en conjunt, Llorenç ha d'estar orgullós de la temporada de cros i pista coberta realitzada, en la que ha aconseguit les seves millors marques personals en 800m (1'51"19) i 1500m.ll. (3'50"11). En aquests mesos hem establert les bases que ens han de permetre realitzar una molt bona campanya a l'aire lliure, que aquest any és especialment llarga. Sens dubte ho acabarem gaudint!

Comentaris

JR ha dit…
Mirant-ho ara amb 2 anys passats, Déu ni do quin recorregut té aquest Llorenç

N'estic segur que en sentirem a parlar molt

Ànims Llorenç

Entrades populars